Meer over werken bij ons

Meer over werken bij ons

Onze wereld draait om jou

Onze wereld draait om jou We zijn allemaal uniek. Dat hebben we gemeen.

Of het nu om onze kraamgezinnen gaat of om onze werknemers, na 75 jaar weten we als geen ander: iedereen is uniek. Onze medewerkers zijn dichtbij als de kraamgezinnen hun eerste stappen zetten in een nieuwe wereld en begeleiden de gezinnen op een manier die bij hen past. Als organisatie staan we dichtbij onze medewerkers en proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. Want zowel voor onze cliënten als onze medewerkers geldt: onze wereld, die draait om jou.

Uitstekende kwaliteit kraamzorg – al meer dan 75 jaar

Kraamzorg de Eilanden heeft al meer dan 75 jaar ervaring met kraamzorg. Al generaties lang geven wij gezinnen deskundige en liefdevolle zorg en begeleiding. We werken hierbij nauw samen met de verloskundigen en ziekenhuizen in de regio’s. Zo dragen we bij aan een goede en veilige start van moeder en baby. Hoge kwaliteit zorg staat bij ons voorop. Maar ook is het welzijn en plezier van onze medewerkers prioriteit voor ons. Daarom zijn de lijnen bij ons kort en werk je als kraamverzorgende in regioteams. Ook hechten wij belang aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Naast de verplichte scholingen, word je daarom altijd persoonlijk begeleid intern en kun je je wensen kenbaar maken.

Professionele organisatie

Wij zijn een middelgrote organisatie en zijn goed georganiseerd en financieel stabiel. Op dit moment hebben we rond de 140 professionals in dienst. Uit onze laatste peiling blijkt dat het merendeel van de collega’s graag bij ons werken, omdat ze de sfeer onderling goed vinden, zich gehoord voelen en ons een goede werkgever vinden. Daar zijn we uiteraard heel blij mee! Ook onze cliënten zijn blij met onze zorg. Op Zorgkaart Nederland geven ze onze organisatie maar liefst een 9,6!

Bij jou in de buurt

Ons werkgebied is breed: je vindt ons in de regio’s Rotterdam, Delft, Drechtsteden, Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. Wel proberen we onze kraamverzorgenden zoveel mogelijk in hun eigen buurt/regio te laten werken. Ons hoofdkantoor is in Stellendam. Daarnaast hebben we een kantoor in Delft en Zwijndrecht en is er voor iedere regio een aanspreekpunt.

Zelfstandig werken in een eigen regioteam

Ben je kraamverzorgende? Dan werk je zelfstandig in een gezin en maak je deel uit van een regioteam. Hierdoor zijn onze lijnen kort en kun je makkelijk sparren met je collega’s.

Ambitieuze organisatie

Wij zijn een ambitieuze organisatie. We streven naar de allerbeste begeleiding en zorg. Hierbij is iedere cliënt uniek. Zo leveren onze kraamverzorgenden iedere dag persoonlijke zorg.

Zin om kennis te maken?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, wil je herintreden of wil je een opleiding volgen tot kraamverzorgende? Of heb je vragen over werken bij onze organisatie? Kom gerust eens langs! Bel: 0181 – 39 14 40 of stuur een mail naar sollicitaties@kraamzorgdeeilanden.nl. We horen graag van je!

Kijk hiervoor onze vacatures – link naar werken bij-pagina