Ervaringen van ouders

We ontvangen elke dag leuke berichten van ouders. Lees hun ervaringen met Kraamzorg de Eilanden op deze pagina.

Kijk voor meer ervaringen van ouders ook eens op:

 

Wil je zelf je ervaring met onze kraamzorg delen?

Leuk! Stuur ons een berichtje of laat je waardering achter op Facebook of Zorgkaart Nederland.

Deel je ervaring met kraamzorg De Eilanden

Lees verder

Heel fijn geholpen. Altijd een luisterend oor.

Waardering 9.3 op Zorgkaart Nederland

Ervaren kraamverzorgster die zich op juiste wijze positioneerde. Heldere afspraken werden s'ochtends gemaakt en s'middags geëvalueerd. Erg bekwaam en vriendelijk in de omvang.

Waardering 9.5 op Zorgkaart Nederland

Drie keer Kraamzorg gehad van de eilanden, alle keren erg tevreden met de geleverde zorg van super lieve en deskundige kraamverzorgsters!

Esmé Borstlap – februari 2020 op Google

Vandaag was onze laatste dag kraamzorg. Na (gelukkig) 2 dagen verlenging! We hebben wederom weer enorm genoten van deze fantastische vrouw! Het is zo bijzonder om iemand in je huis te hebben op het meest kwetsbare moment in je leven. Nog meer bijzonder en fijn is dan dat zij precies weet en voelt wat ze moet doen. Colleen, we gaan je gigantisch missen en weer bedankt voor alles!

Daphne van der Windt-Zwang – 6.2.2020 op Facebook

Super goede kraamweek gehad. Ashley, je bent een topper en hebt ons goed op weg geholpen. Nogmaals bedankt daarvoor!

Debbie de Vries – 15.02.2020 op Facebook

We hebben voor de tweede keer onze kraamzorg via De Eilanden geregeld. Onze Rieneke is zojuist vertrokken. Ze heeft ons een week lang geweldig ondersteund, ritme en structuur gegeven, het huis pico bello schoon en opgeruimd gehouden (zo wordt het nóóit meer) en dat ook nog eens met veel warmte en gezelligheid. Onze vierjarige zoon Lars dacht al dat ze niet meer weg zou gaan. Toch zit het er nu op... en gaan we het zelf doen. Kraamzorg de Eilanden, lieve Rieneke, duizendmaal dank!

Marianne Van de Velde – 20.02.2020 op Facebook

We hebben echt een super goede kraamzorg gehad de afgelopen week. Veel tips en tricks gekregen & en super gezellige praatjes. Lieve joyce, super bedankt! Hailey , jack en ik gaan je heel erg missen

Chantal van Doorn – 22.02.2020 op Facebook

We hebben een fantastische week gehad met Marjan Bal. Professioneel, persoonlijk en heel fijn voor onze dochter van 4. De zorg voor de baby was super en we hadden alle vertrouwen in haar. Ontzettend veel geleerd van en met Marjan! Absolute topper.

Lizzy Onwijn-Wolters – 27.02.2020 op Facebook

Wij hebben een super fijne en leerzame week gehad met Patricia! Alles heeft ze heel goed uitgelegd en heel veel informatie gegeven. Dus deze weg willen wij Patricia nogmaals bedanken en we zullen haar missen!

Christina Clement – 31.01.2020 op Facebook

We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Marijke. Ze was ontzettend zorgzaam voor ons en nam de tijd om ons alles te leren. Dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Liefs Charline en Kilian

Charline van Vliet – 25.01.2020 op Facebook

Vandaag was Marjo hier voor de allerlaatste keer. Wat een top kraamverzorgster en vrouw. Zo lief, geduldig en vol met kennis. Door haar hebben mijn man en ik het vertrouwen gekregen dat we het zelf allemaal aan kunnen. ze was echt onderdeel van ons gezin. We gaan haar missen.

Mary Jane Visser-Elfers – 28.01.2020 op Facebook

2 november bevallen in het ziekenhuis, een best wel heftige bevalling. De 2e dag thuis kwam Cockelien ons bijstaan in de kraamweek . Echt een Top kraamweek gehad . Tijden waren te bespreken en wat ik nog het belangrijkste vond is dat ze echt super omging met ons rolstoelgebonden zoontje ! Haar naam was voor hem moeilijk dus daar kwam Coco uit voort . Erg blij dat wij zo'n top kraamhulp hadden, erg fijne kraamweek gehad!

Elke Geenen – 29.01.2020 op Facebook

Vandaag was Yvonne (helaas) voor het laatst bij ons. Wat een top vrouw. We hebben dankzij haar echt een super leuke gezellige maar ook leerzame kraamweek gehad. Ook betrok ze onze oudste dochter heel erg erbij en dat vonden we heel fijn. We missen haar nu eigenlijk al! Bedankt Yvonne we zullen je zeker niet vergeten.

Angelique Van Hoewijk-Verhage – 27.01.2020 op Facebook

Wat een fijne dagen hebben wij gehad met Atie. Zoveel goede uitleg en tips gekregen voor onze kleine man. Na een paar daagjes in het ziekenhuis, was het heel erg fijn om eventjes zo’n goede hulp in huis te hebben. Door al die jaren ervaring van Atie, laat ze ons met een goed gevoel achter om dit zelf ook goed te kunnen. Atie, we hebben je in ons hart gesloten! Dikke knuffel van Benjamin, Kim & Jordy.

Kim Augustijn, 21-01-2020 op Facebook

Marjolein! Je bent een topper wat een ontzettende lieverd voor mij als kraamvrouw onze newborn maar ook voor haar zusjes, papa en onze huis diertjes iedereen bofte met haar in huis! De zusjes vroegen zelfs ieder voor zich waar is marjolein toen ze eenmaal weg was! Ik heb een heerlijke kraamweek gehad hoefde nergens naar om te kijken en werd heerlijk verzorgt met elke dag een heerlijk ontbijt en lunch en voldoende drinken (omdat ik daar wat slecht in ben om bij te houden). Hierdoor ben ik super snel weer op de been gekomen.

Sheila de Blok – 16.01.2020 op Facebook

Heel fijne kraamweek! Ook 5 jaar geleden net zo ervaren met dezelfde kraamhulp. Nog 2 daagjes en dan zit het er helaas op! Bedankt voor alle hulp en kennis Marjo Bakker! We gaan het missen! Groetjes fam Roest.

Annelies Roest – 13.01.2020 op Facebook

Begin januari een hele fijne kraamweek gehad met Nel, die naast de zorg voor de nieuwe aanwinst ook de tijd nam voor onze andere twee kids! En inmiddels alweer 3,5 jaar geleden ook een ontzettende steun gehad aan Angela, die ons bij ons eerste kindje alles geleerd heeft!

Renske De Jong van Asten – 11.01.2020 op Facebook

Onze kraamverzorgster was echt geweldig, we missen haar nog steeds. Ze heeft ons zoveel geleerd en zoveel tips gegeven ons meisje groeit als kool.

Andrea Bouwmeester – 3-01-2020 op Facebook

Voor de 4e keer bij kraamzorg de eilanden deze keer met toppertje Marloes! Super bedankt lieverd voor alles super fijne kraamweek gehad super fijn geholpen en wat was je een topper met de meiden we missen je dikke kus van ons Rubik Michelle yasmine emy lana en Levon

Fam. Galatjan – 1.1.2020 op Facebook

Wij hebben een super fijne en leerzame kraamweek gehad met Marion! Ze legt alles heel goed uit, heeft veel informatie, heeft handige tips en is gezellig! Wij gaan der zeker missen! Gr Bertus, Valerie en kleine Bertus

Valerie van Oijen – 1.1.2020 op Facebook

Wat zag ik op tegen de kraamzorg. Een vreemde in huis. Maar wat hebben wij genoten van de lieve zorg van Nadine. Na een keizersnede en 2,5 dag in het ziekenhuis, kwam ze ons helpen met de zorg voor onze lieve Mateo. Wat was ze lief voor Mateo, en wat missen we haar. Vandaag pas onze eerste dag zonder de zorg. Zelfs ons hondje zoekt haar. Bij nog een eventuele volgende keer zou ik haar zo graag weer willen als kraamverzorgende. Super bedankt lieve Nadine. En een knuffel van Mateo.

Francisca Benjamins Verweij – 30.12.19 op Facebook

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Angela! Ze zorgde heel fijn voor ons en ook voor onze oudste dochter Emma. Ze keek elke dag naar uit dat Angela weer kwam. Ze wist goed de weg in het huishouden, wat heel fijn was. Een hele lieve kraamverzorgster die we bij eventueel een derde weer zullen vragen. Bedankt Angela voor alles!

Marianne van Koppen – 29.12.2019 op Facebook

Wij hebben erg genoten van onze kraamhulp lenneke!! Hebben veel van haar geleerd! Er werd elke dag lekker fruit klaar gemaakt en een lekker leitje gebakken! (Gebakken ei). Heel erg bedankt voor de goede zorg! Liefs Jeroen Cherida en Mats

Cherida Meijer – 26.12.2019 op Facebook

In onze kraamweek is Yolanda bij ons geweest. We hebben onwijs veel van haar geleerd en de tijd vloog voorbij omdat het ook nog eens gezellig was! Nogmaals bedankt Yolanda!

Chantal Prins – 24.12.2019 op Facebook

Wat zijn wij dankbaar voor de ondersteuning door Ria! Ze legde ons en onze zieke peuter zo in de watten dat we alle energie konden gebruiken om te genieten van onze tweeling. Daarnaast gaf ze ons de tools om met onze drie jongens samen verder te gaan. Altijd alert en gevraagd en ongevraagd hulpvaardig, maar nooit opdringerig of te aanwezig. Wij hadden ons geen waardevollere kraamhulp kunnen wensen!

Wendy de Wild – 19.12.2019 op Facebook

Onlangs voor de tweede keer een enorm fijne kraamweek gehad, dankzij Agnes. Bij het intakegesprek aangegeven dat wij dezelfde kraamverzorgster wilden en dat is gelukkig qua planning gelukt. De eerste twee dagen iemand anders gehad omdat het nou eenmaal zo liep, maar dat was allemaal goed geregeld. Ik heb een hele goede ervaring met de Eilanden.

Melisah van Kempen – 18.12.2020 op Facebook

Wij hebben na een rollercoaster van een bevalling super hulp gehad van Lenny. Wat een fijne hulp, super goede tips en aanbevelingen. Wij hebben een leuke week gehad en nu het volste vertrouwen dat wij dit goed kunnen.

Kimberly Wildenbeest – 18.12.2019 op Facebook

Was een top week met dianaa we missen je bedankt voor alles en hopen je snel te zien.

Samett Eminee – 17.12.2019 op Facebook

We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Tiny! Bedankt voor alle uitleg!

Carmen Koese – 15.12.2019 op Facebook

Enorm tevreden met de kraamzorg die ik afgelopen week heb gehad! Aardige en behulpzame kraamverzorgster gehad.

Shalom Witberg – 12.12.2019 op Facebook

Wat hebben wij genoten van onze kraamweek met Sandra! Elke ochtend waren we heel blij als we Sandra weer aan zagen komen. Ze heeft ervoor gezorgd dat we nu met alle vertrouwen met z’n drietjes verder gaan. En dan ook nog eens een lekker schoon bed, elke dag fruit, gezellige gesprekken, een knuffel als het nodig was en uiteraard de allerbeste adviezen! Lieve Sandra, bedankt voor alles!

Marjolein Dekker – 9.12.2019 op Facebook

Ons zoontje is inmiddels twee weken oud, we missen de kraamhulp nog wel! Ester is een topper! Ze gaf tips, beantwoordde onze vragen, was lief en waar we het zelf konden liet ze ons dat ook doen. Heel fijn, bedankt Ester

Arieke van der Linden – 27.11-2019 op Facebook

Ik keek erg op tegen de kraamzorg: “8 dagen een vreemde in huis die je vertelt wat je moet doen”. Maar wij hadden het geluk dat we Elly kregen. Vanaf de bevalling tot en met dag 10 waren we erg blij met Elly. De oplettendheid en ervaring hebben ertoe geleid dat ze constateerde dat onze zoon een medische ingreep nodig had. Zonder had hij nooit zo’n vrolijk ventje geweest als hij nu is. Elly liet ons ons ding doen en assisteerde waar nodig. Jammer dat ze binnenkort stopt met werken, anders hadden we haar graag in de toekomst in een kraamweek willen ontvangen. Elly bedankt!

Maxime de Vos – 19.11.2019 op Facebook

Super tevreden met de kraamzorg! Na verblijf in het ziekenhuis 6 volle dagen een kraamverzorgster thuis gehad. Wat een lieve en ervaren vrouw. Naast alle goede uitleg over de zorg voor onze dochter helpt de kraamverzorgster met huishoudelijke taken en werden we verwend met lekkere ontbijtjes en lunches. Onze kraamverzorgster heeft er echt voor gezorgd dat onze eerste week thuis met onze dochter heel goed is verlopen.

Maud vdH – 25.11.2019 op Facebook

Franny heeft ons een onvergetelijke kraamweek bezorgd! Círo en wij zijn ontzettend in de watten gelegd en hebben een hoop tips meegekregen. Franny, bedankt voor deze mooie en liefdevolle week. Jouw rust heb je aan ons overgedragen. Hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen.

Noelle Booms – 21.11.2019 op Facebook

Na een pittige bevalling heb ik mijn hele kraamweek op een roze wolk gezeten. Dankzij de liefste kraamverzorgster die je je maar kan wensen. Veel goede tips en adviezen gekregen. Heel lief en goed voor onze Noa gezorgd. Super lief voor mijn man en mij. We vonden het jammer dat de 8 dagen voorbij waren. Mocht er ooit een 2e komen gaan wij zeker weer voor de Eilanden, want zowel aan de telefoon als door consulente ook super netjes behandeld en meegeholpen mijn wens te kunnen realiseren. En willen we absoluut Suzanne weer! Super bedankt voor deze mooie kraamweek. Groetjes Rachel, Arnold en Noa

Rachel van der Veen – 21.11.2019 op Facebook

Wij hebben het erg leuk gehad met Adrie. Een supervrouw! We hebben veel geleerd van haar en ik/wij voelden ons zeer op ons gemak bij haar. Ze heeft er voor gezorgd dat wij vol vertrouwen de toekomst met Lola tegemoet zien.

Margreet en Kevin Vogelaar via evaluatieformulier

Heel prettig geweest, dank!

Anoniem via evaluatieformulier

Ik vind mevrouw Yvonne heel aardig en lief. Super bedankt!

Yibing Chen via evaluatieformulier

Een hele fijne kraamweek gehad, mede mogelijk gemaakt door de goede zorgen van Mariska en Janneke.

Tahnee van der Marel via evaluatieformulier

Wij hebben een top kraamweek gehad met Debbie en zijn erg tevreden. Echt een super kraamverzorgende.

Joyce Sluijter via evaluatieformulier

Wij waren erg blij met de zorg en hulp! We hebben een fijne week gehad met eerst Franny en daarna Yvonne en zij hebben voor een geweldige start als nieuw gezinnetje gezorgd.

Roy Rebers – 3.11.2019 op Facebook

Zo fijne en lieve zorg gehad van Yvonne. Wij hebben een hele mooie kraamweek gehad!

Michelle van Mens – 4.11.2019 op Facebook

We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Lieve Yvonne, onze 1e dochter was ook heel blij met Yvonne. Ze vraagt nog heel vaak wanneer ze weer komt. Topper!

Marcella Zom – 14.10.2019 op Facebook

Gisteren was de laatste dag van onze kraamweek, maar wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad dankzij Yolanda! Zoveel goede zorg gehad en zoveel steun. Ze heeft het voor ons heel bijzonder gemaakt. Zelfs de hond kwam geen aandacht te kort. Ze staat nu nog steeds voor de deur te wachten tot Yolanda terug komt. We hebben zoveel geleerd en gaan door Yolanda vol vertrouwen in onszelf de toekomst in met onze kleine man.

Niecka Wagtman-De Hair – 17.10.2019 op Facebook

Intake was duidelijk en uitgebreid genoeg. De kraamhulp van 8 dagen die wij kregen was voortreffelijk. Precies wat wij zochten en voldeed aan de wensen die we hadden aangegeven op voorhand. Het is een warme en emotionele kraamtijd geweest om naar terug te kijken. We hadden ons qua kraamhulp niet beter kunnen wensen. De kraamhulp gaf ons voldoende ruimte maar daarentegen zorgde zij voor veel rust, hulp, emotionele en lichamelijke zorg en we kregen veel tips en adviezen.

Jannicke Romijn-Dekker – 18.10.2019 op Facebook

Colinda is bij mijn thuisbevalling geweest en daarna de kraamweek. Echt een fijne ervaring gehad. Bedankt voor de goede ondersteuning en de leermomenten. Groetjes, Chidier, Jillian en Alaïa Noé

Jillian Hoogendoorn – 21.10.2019 op Facebook

Afgelopen week hebben wij kraamhulp gehad van Irene. Ze heeft ons super goed geholpen. Ze heeft er echt voor gezorgd dat we een zorgeloze kraamweek hebben gekregen. Naast al het zorgen, hebben we ook gezellig met elkaar kunnen kletsen.

Carmen de Man – Koopman – 23.10.2019 op Facebook

Wij willen Lenny heel erg bedanken voor de super fijne kraamweek. Lenny heeft ons super erg geholpen en het was elke dag weer erg gezellig! Top verzorging voor onze lieve Chloe, maar ook voor ons. We zullen je missen en hopen je snel weer te zien. Blijf zo doorgaan, wij zijn super blij geweest met jou! Dikke kus van Chloe en de lieve groetjes van Lianne en Roy

Lianne Kwekel – 23.10-2019 op Facebook

Dankzij Selma heb ik een heerlijke kraamweek achter de rug. Zij heeft heel goed voor mij en de baby gezorgd, ik heb zoveel van haar geleerd! zij is superaardig en erg professioneel, mis haar ontzettend! bedankt voor alles!

Gülay Andaç – 24.10.2019 op Facebook

Inmiddels is onze kleine meid al bijna 3 weken oud. Onze fantastische kraamhulpen Charlene en Debby, die om middennacht werden opgeroepen, zijn wij dankbaar voor alle dingen die wij van hen hebben mogen ‘leren’. Ze hebben ons goed in de watten gelegd zodat wij konden genieten na een hele snelle thuisbevalling.

Aniek Erenstein-Huijsman – 24.10.2019 op Facebook

Ondertussen is onze dochter alweer een maand oud, een mooi moment om terug te blikken. Wat een heerlijke, gezellige en leerzame kraamweek heb ik gehad door Noëlle. Nogmaals bedankt voor de goede zorg en alle handige tips. Je bent een topper!

Renate kroep – 7.10.2019 op Facebook

Wij hebben 3 fantastische kraamdagen gehad dankzij Ania. Helaas hebben wij haar vanwege ziekenhuisopname niet de hele week gehad, maar wij zijn ontzettend dankbaar voor de goede zorgen en heerlijke humor van Ania! Ania je bent een wereldvrouw. Wij hopen dat heel veel gezinnen nog van je mogen genieten!

Jaimy de Wolf – 6.10.2019 op Facebook

Super fijne kraamtijd gehad. Super goed werd er gezorgd niet alleen voor mij en mijn pasgeborene, maar voor het hele gezin. Top bedrijf, super service en fantastische kraamhulp.

Madelon Snaaijer – Van de Wiel – 4.10.2019 op Facebook

Adina huijser was onze topper! Wat zijn we een week in de watten gelegd en we kijken terug op een mooie kraamweek. Adina keek heel goed wat wij wilden en dit voelde heel erg goed! Nogmaals bedankt!

Marit van Zwieteren – Boom – 4.10.2019 op Facebook

De kraamzorg week was heel prettig vooral omdat onze kraamverzorgster heel relaxt was Noëlle is iemand waarmee we meteen een klik hadden en we vonden het jammer dat ze weer weg moest het ging allemaal veel te snel we zullen haar missen. Ze is in een korte tijd echt een familielid geworden en de deur staat voor haar open.

Mariska Groenveld – 2.10.2019 op Facebook

Wat hebben wij dankzij Colleen een heerlijke kraam week gehad! Colleen heeft zo goed voor ons meisje Lucy gezorgd! Maar ook voor onze knullen Seph en Charlie, en natuurlijk voor ons. We hebben genoten. Colleen wist precies wat wij nodig hadden.

Naomi – 22.08.2019 op Facebook

Ik heb bij mijn beide jongens kraamzorg van jullie gehad en deze was echt top de eerste keer hadden wij Ellen in 2017. En afgelopen mei hadden wij Sandra twee top dames bedankt voor de fijne tijd.

Samantha Rietdijk-Jongeneel – 25.08.2019 op Facebook

Onze eerste kraamtijd zit erop met Monique. Wat hebben wij dit als fijn ervaren!! Monique wist precies wat wij nodig hadden. Mede door haar hebben wij een hele fijne kraamtijd gehad. En met onze oudere zoontje van 2 was er een super leuke klik. Monique bedankt voor alle goede zorgen in de kraamtijd.

Chantal Zwagemaker – 22.08.2019 op Facebook

Florence, terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat we geen foto hebben gemaakt. Maar wat zijn we blij met jouw komst geweest in de kraamweek. Je staat voor ervaring, en ondanks dat het de 2e baby is heb ik zoooveeeel geleerd van je. We willen je heel erg bedanken voor je inzet (...).

Roxanna Asunta – 19.09.2019 op Facebook

Twee weken geleden was onze kraamhulp haar laatste dag en wat had ik het er moeilijk mee. Ze heeft ons zo goed begeleidt in deze bijzondere en ontzettend mooie kraamweek. Dankzij haar voelde wij ons zeker ondanks alle nieuwe dingen op ons pad en als we het even niet wisten was zij er om ons te supporten. En iedere dag mochten we genieten van heerlijke en feestelijke maaltijden en tussendoortjes.

Marthe Lucas-van Helden – 14.09.2019 op Facebook

Super fijn dat we op het laatste moment bij jullie terecht konden. Daar waar elders zorg niet gegarandeerd kon worden, konden jullie dit wel. En wat voor zorgen hebben wij gekregen! Een engel!

Renske

Wij hebben bij beide meisjes een fantastische tijd gehad. Contact met het bureau verliep ook soepel en fijn. Leuk welkomstcadeau en een fijn intakegesprek.

Ariena Den Otter op Facebook

Super goede zorg en goed contact. Lieve Marloes, wat heb je ons goed geholpen. Een betere start hadden we niet kunnen hebben!

Naomi van Kammen – 11.05.2019 op Facebook

We hebben een heerlijke week gehad. Miranda is een topper die goed aanvoelt wat je behoeftes zijn en waar je je prettig bij voelt. De 2 grote broers vonden het ook erg gezellig! Dank je wel Miranda.

Mariska Velthuizen-Stoutjesdijk – 24.05.2019 op Facebook

Wij willen Cockelien en Agnes bedanken voor alle hulp en adviezen. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad.

Patricia Klaver-Geurtz – 10.06.2019 op Facebook

Lieve Ria, Super bedankt voor de fantastische kraamweek! We zullen je missen! Liefs van ons.

Angela Chayenna Jazzmaé – 20.06.2019 op Facebook