Ervaringen van ouders

We ontvangen regelmatig lieve berichtjes van ouders. Lees hun ervaringen met Kraamzorg de Eilanden op deze pagina.

Kijk voor meer ervaringen van ouders ook eens op:

 

Wil je zelf je ervaring met onze kraamzorg delen?

Leuk! Laat een recensie achter op Facebook of Zorgkaart Nederland.

Deel je ervaring met kraamzorg De Eilanden

Lees verder

"Op 18-08-21 is ons zoontje Thijs geboren en na een nachtje in het ziekenhuis te hebben geslapen kwam onze kraamverzorgster Bianca! Hele leuke en spontane kraamverzorgster waarbij het vanaf moment 1 goed voelde! Ondanks dat het door de drukte maar halve dagen waren zijn we niks tekort gekomen! We willen Bianca en Kraamzorg de Eilanden bedanken voor deze week waarin wij veel geleerd hebben, maar ook goed verzorgd zijn. Thijs doet het heel goed en zit alweer bijna op zijn geboortegewicht en doet zelfs al een beetje lachen."

Priscilla Lenting – 25 augustus 2021 op Facebook

"Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad dankzij Jolanda! De zorg voor mama en zoon Loek was top. Daarnaast bood zij een luisterend oor en hebben wij super veel van haar geleerd. Met een brok in onze keel afscheid genomen. Wat een topper! Bedankt voor alles lieve Jolanda!"

Yvonne Hoogendoorn – 14 augustus 2021 op Facebook

"Op 18-08-21 is ons zoontje Thijs geboren en na een nachtje in het ziekenhuis te hebben geslapen kwam onze kraamverzorgster Bianca! Hele leuke en spontane kraamverzorgster waarbij het vanaf moment 1 goed voelde! Ondanks dat het door de drukte maar halve dagen waren zijn we niks tekort gekomen! We willen Bianca en Kraamzorg de Eilanden bedanken voor deze week waarin wij veel geleerd hebben, maar ook goed verzorgd zijn. Thijs doet het heel goed en zit alweer bijna op zijn geboortegewicht en doet zelfs al een beetje lachen."

Roxan Overgoor-de Hooge – 20 augustus 2021 op Facebook

"Op 31 juli is onze dochter geboren, Patricia heeft mij super goed ondersteund tijdens mijn thuisbevalling en heeft ons een super kraamweek bezorgd. Wij hebben zoveel geleerd van haar en we missen zeker de gezellige gesprekken. Dankjewel Patricia ga zo door!"

Sophie van Bijnderen – 13 augustus 2021 op Facebook

"Heb een hele fijne kraamtijd gehad dankzij Ingrid! Wat een lieve vrouw is dat! Ik en mijn gezin hadden meteen een klik met haar! Ze was sociaal, gezellig en erg zorgzaam, al met al goed in haar vak! We missen haar ontzettend, mochten wij ooit nog een kindje krijgen zal ik zeker weer naar haar vragen! Ik beveel De Eilanden kraamzorg zeker aan!"

Christina – 12 augustus 2021 op Facebook

"Van begin tot eind heeft onze kraamverzorgster ons ontzorgd en geleerd hoe we met ons eerste kindje moeten omgaan. We hebben dit als heel prettig ervaren! Bedankt Regina! Je bent een topper, ga zo door."

7 augustus 2021 op Zorgkaart Nederland

"Van begin tot eind heeft onze kraamverzorgster ons ontzorgd en geleerd hoe we met ons eerste kindje moeten omgaan. We hebben dit als heel prettig ervaren! Bedankt Regina! Je bent een topper, ga zo door."

Daphne Evenbli – 7 augustus 2021 op Facebook

"De eerste week na de bevalling geweldig goed geholpen door Nadine! Echt een aanrader. Fantastische tijd gehad en heb veel van haar geleerd!"

Stephanie Roos – juli 2021 op Google

"Kraamzorg de Eilanden zou ik zeker aanraden als bureau om uw kraamzorg te regelen. Zij zijn goed bereikbaar en benaderbaar voor alle vragen. Wij hebben een uitermate relaxte kraamweek gehad dankzij Monique. Zij was zeer professioneel en bekwaam voor moeder en kind, maar ook voor de betrokken vader. Dankzij haar hulp, hebben wij snel van de bevalling kunnen herstellen wat ons een vliegende start heeft gegeven als nieuwe ouders."

Michael Laverman – juli 2021 op Google

"Afgelopen week kraamtopper Marjolein gehad. Elk ontbijt en lunch een feestje! Ook goed geholpen omtrent de borstvoeding en bij gestaan bij het inschakelen van een lactatiekundige. Ondanks ons harde werk is het ons niet gelukt om de borstvoeding goed op gang te brengen en te houden. Gelukkig doet onze jongen het super op kunst voeding. Ook had ze altijd aandacht voor onze twee katten die erg moesten wennen aan de verminderde aandacht die wij op dat moment konden geven. Helaas konden wij geen fysiek afscheid nemen op de laatste dag vanwege het feit dat ik met koorts en een borstontsteking twee nachten in het ziekenhuis moest verblijven. Wel fijn afscheid kunnen nemen via de telefoon! Iemand die met aandacht en plezier haar werk doet!"

Laura Van Den Bosch – de Vette – 3 augustus 2021 op Facebook

"De eerste week na de bevalling geweldig goed geholpen door Nadine! Echt een aanrader. Fantastische tijd gehad en heb veel van haar geleerd!"

Stephanie Roos – augustus 2021 op Google

"Kraamzorg de Eilanden zou ik zeker aanraden als bureau om uw kraamzorg te regelen. Zij zijn goed bereikbaar en benaderbaar voor alle vragen. Wij hebben een uitermate relaxte kraamweek gehad dankzij Monique. Zij was zeer professioneel en bekwaam voor moeder en kind, maar ook voor de betrokken vader. Dankzij haar hulp, hebben wij snel van de bevalling kunnen herstellen wat ons een vliegende start heeft gegeven als nieuwe ouders."

Michael Laverman – augustus 2021 op Google

"Wij hebben kraamtopper Sandra over de vloer gehad. Wat is ze goed in haar werk. Ze voelde precies aan wat wij nodig hadden voor zorg. Ook voor onze oudste dochter was ze super leuk. Radslagen samen maken en cupcakes bakken. Maar ook bij de zorg van onze zoon werd ze betrokken. We missen haar echt en heb een traantje gelaten toen ze weg ging. Sandra ontzettend bedankt voor deze mooie kraamtijd."

Astrid Oosten – 18 juli 2021 op Facebook

"Wij hebben onze kraamverzorgende Mariska Steijl als zeer positief ervaren. We zaten helemaal op 1 lijn. Ze is heel proactief en heeft ons ontzettend goed geholpen met de baby en in het huishouden. Wij voelden ons helemaal bij haar op ons gemak en zijn ontzettend blij met deze goede kickstart! De zorg voelde voor ons zeer volledig en prettig. We zijn heel dankbaar daarvoor."

11 juli 2021 op Zorgkaart Nederland

"Ik vond de zorg erg goed, al was mijn dochter in de kraamperiode nog in het ziekenhuis. Ik kreeg de zorg en tips voor als mijn dochtertje thuis zou komen."

6 juli 2021 op Zorgkaart Nederland

"Dankzij kraamtopper Sandra hebben wij een hele fijne kraamweek gehad. Een heel fijn en zorgzaam persoon. Sandra bedankt voor alles. Je bent een topper!"

Ibtissam Laaziri – Serroukh- 22 juni 2021 op Facebook

"Onze kraamtopvrouw Bianca was helaas voor het laatst! Wat gaan we haar ongelofelijk missen! Ze stond hier paraat toen wij thuiskwamen met onze kleine meid om 02:00 's nachts, vol informatie en goed advies om de eerste nacht door te komen. Daarna stond ze elke dag stipt 08:00 voor de deur, vol energie en wijze raad. We hebben zoveel van haar geleerd."

Sabrina De Ridder – 17 juni 2021 op Facebook

"Wij hebben de afgelopen week een super kraamweek gehad! Mariska was erg zorgzaam voor ons gezin een heel warm en fijn persoon om er bij te hebben."

Danielle Van Kampen-Corlemeijer – 13 juni 2021 op Facebook

"Dankzij kraamtopper Anja hebben wij een hele fijne kraamweek gehad. We missen haar aanwezigheid enorm, maar dankzij haar goede tips en adviezen zijn we nu een topteam. Anja bedankt voor alles, dankzij jou gaan we vol zelfvertrouwen de komende tijd tegemoet. Je bent een topper!"

Marloes Van Bezooijen – van Grevenbroek – 8 juni 2021 op Facebook

"Nadat ik ben bevallen van ons meisje mochten we lekker naar huis toe. Joyce kwam ons helpen met alles en wat een topvrouw. Mocht ik nog een kindje krijgen wil ik haar graag weer. Ze nam helemaal de tijd voor ons , legde alles tot de puntjes uit en hebben heerlijk gekletst wat een fijne tijd was dit."

Melany Melany – 1 juli 2021 op Facebook

"Top organisatie van A tm Z. Mevrouw Monique hartelijk dank voor de goede zorgen, we hadden niet beter kunnen wensen!"

30 juni 2021 op Zorgkaart Nederland

"Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met onze kraamverzorgende. Een week zoals het naar ons idee moest zijn. Onze kraamverzorgende dacht met ons mee, luisterde en gaf ons tips en tricks geput uit haar professionaliteit en ervaring. 'S ochtends bespraken we met elkaar hoe we de dag zouden indelen, daarnaast maakten we ook een lange termijn planning voor de week. De kraamverzorgende hield goed in de gaten of wij als ouders ook onze rust pakten en anders zorgde zij daarvoor. Tevens hielp zij ook met onze andere dochter. Uiteindelijk was de kraamverzorgende haar grote vriendin. Fijn om deze ervaring ook te hebben meegemaakt. Bij onze oudste dochter hadden we een nare ervaring met een andere organisatie. Hulde aan onze kraamverzorgende en de Eilanden."

22 juni 2021 op Zorgkaart

"Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met onze kraamverzorgende. Een week zoals het naar ons idee moest zijn. Onze kraamverzorgende dacht met ons mee, luisterde en gaf ons tips en tricks geput uit haar professionaliteit en ervaring. S'ochtends bespraken we met elkaar hoe dag zouden indelen, daarnaast maakten we ook een langere termijn planning voor de week. De kraamverzorgende hield goed in de gaten of wij als ouders ook onze rust pakten en anders zorgde zij daarvoor. Tevens hielp zij ook met onze andere dochter. Uiteindelijk was de kraamverzorgende haar grote vriendin. Fijn om deze ervaring ook te hebben meegemaakt. Bij onze oudste dochter hadden we een nare ervaring met een andere organisatie. Hulde aan onze kraamverzorgende en de Eilanden."

8 juni 2021 op Zorgkaart Nederland

"De beste kraamzorg gehad gedurende 8 dagen. Het overtrof mijn verwachtingen m.b.t kennis, professionaliteit, kundigheid, initiatief en zelfstandigheid in huishoudelijke taken. Ik heb werkelijk nergens naar omgekeken dankzij de topper Nadine!! Zo zorgzaam, zo empathisch en deskundig!! Onze dank kan niet groot genoeg zijn! Bedankt lieve Nadine!"

Deniz Yavuz – 10 mei 2021 op Google

"Een hele fijne kraamweek gehad, veel geleerd van Bianca en Debby. Bedankt voor een hele fijne tijd, jullie zijn toppers."

Kirsten Gleijm – 10 mei 2021 op Facebook

"Wat een fijne kraamweek hebben we gehad met Anja! We zijn vanaf dag 1 zo blij geweest met haar komst. Anja gaf goede tips, bood een luisterend oor en het was ook nog eens gezellig! Anja, bedankt voor alles!"

Marielle Mulder – 5 mei 2021 op Facebook

"Ik ben zeer tevreden met de zorg die wij gekregen hebben. Super fijne kraamverzorgster met veel kennis en zeer begripvol voor alles luisterd goed naar je. Ook met de baby heel respectvol en goede uitleg. Kortom een hele fijne kraamweek gehad super!"

Zorgkaart Nederland – 2 mei 2021 op Zorgkaart Nederland

"20 April bevallen van ons eerste kindje. 21 April werden we verrast door 2 supervrouwen die ons zo geweldig hebben gesteund de eerste 9 dagen. We zijn Joyce en Bianca enorm dankbaar voor niet alleen de ondersteuning en informatie die ze hebben gedeeld, maar ook de liefde en gezelligheid die ze ons hebben gebracht. Had de eerste dagen van onze dochter met niemand anders willen delen. Na een moeilijke opstart met borstvoeding, zorgden ze ervoor dat ik bleef doorzetten! En met succes!! Dank jullie wel voor alles."

Naomy Lugo – 29 april 2021 op Facebook

"Super blij met de zorg die Adrie heeft geleverd! Een gezellige vrouw, met ook nog eens een duidelijke uitleg. Houd van een beetje gekkigheid, maar neemt je ook serieus. Adrie bedankt!"

Danielle Iris Hokke – 28 april 2021 op Facebook

"Vandaag was alweer de laatste dag dat we onze kraamtopper Miranda over de vloer hadden. Wat hebben we een leuke kraamtijd gehad en het gehele gezin was ontzettend blij met haar. Lieve Miranda, heel erg bedankt voor alle goede zorgen we gaan je gezelschap onwijs missen."

Priscilla – 26 april 2021 op Facebook

"Twee keer hebben wij kraamzorg gehad vanuit Kraamzorg de Eilanden. In 2018 voor onze oudste zoon en in 2021 voor onze jongste zoon. We hebben in beide weken dezelfde kraamverzorgster gehad (Patricia). We zijn zeer tevreden over de geboden zorg. We hebben de zorg ervaren als zeer deskundig en vertrouwd en hebben gemerkt dat onze kraamverzorgster maatwerk kan leveren, hiervoor zijn we haar zeer dankbaar! Ze heeft ons in beide weken ontzettend goed op weg geholpen en heeft niet alleen aandacht voor de fysieke ondersteuning, maar ook voor de psychische ondersteuning tijdens deze grote veranderingen in het gezin. Patricia en Kraamzorg de Eilanden, nogmaals ontzettend bedankt voor jullie ondersteuning!"

Hanneke Ruiter-Vogels – 26 april 2021 op Facebook

"Zeer tevreden over de kraamzorg geleverd door Colleen! Een absolute topper, door haar is onze kraamweek perfect verlopen."

Jennifer Bitter – 25 april 2021 op Facebook

"Vandaag was de laatste dag dat we kraamtopper Jolanda over de vloer hadden. We hebben een leuke kraamtijd gehad en het gehele gezin is blij met haar! Wij, mijn 2 dochters en de honden waren heel blij! Jolanda, bedankt voor alle goede zorgen! De Eilanden, bedankt en ook voor de leuke grote zussen/broers diploma. Een erg leuke toevoeging in een spannende tijd voor de wat grotere kindjes."

Annehil van Rutten – 21 april 2021 op Facebook

"De inschrijving en intake bij kraamzorg de Eilanden verliep soepel, er was alle ruimte voor vragen. Nathalie was een geweldig lieve en behulpzame kraamverzorgster. Het voelde direct vertrouwd door haar persoonlijkheid, ervaring en liefde voor onze kersverse zoon. We hebben er samen een feest-kraamweek van gemaakt! We zijn haar enorm dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft betekend!"

Gerdi van Meurs – 22 april 2021 op Facebook

"Wat een top kraamweek heb ik gehad! toen ik zondag thuis kwam en Christie aan de deur kwam voelde dat gelijk al heel vertrouwd. Jesslynn was na een aantal dagen 9.1% afgevallen en ik voelde me zo onzeker en wat heeft ze me er goed doorheen geholpen. verder was ze lief, goed in d'r werk en vooral erg gezellig. Christie is een dame met liefde voor haar werk en dat straalt ze zeker uit. Lieve Christie blijf zo doorgaan! Jij zorgt ervoor dat de kraamweek geweldig wordt."

Monique Kik Vreeze – 20 april 2021 op Facebook

"Tijdens onze kraamweek hebben wij kennisgemaakt met twee heldinnen van de Kraamzorg de Eilanden: Angela en Brighid. Wij telden de uren in de nacht af, totdat zij 's ochtends kwamen. Zij hebben ons elke dag weer liefdevol, vriendelijk en geduldig begeleidt en ondersteunt. Zonder deze twee geweldige vrouwen hadden wij nooit de start gehad die we nu hebben en het vertrouwen voor in de toekomst!"

Iris Hazel – 20 april 2021 op Facebook

"Met de hulp van de kraamhulp is de eerste week na de geboorte van onze dochter fantastisch verlopen. Met deskundig advies hielp ze ons op weg en ontzorgde ze van begin af aan. Ze heeft ons uitstekend geholpen, zonder opdringerig te zijn. Overduidelijk een vakvrouw met liefde voor haar beroep en medemens. Ze heeft ons als beginnende ouders veel stress ontnomen. We zijn heel blij met haar."

Zorgkaart Nederland – 17 april 2021 op Zorgkaart Nederland

"Wat een topper van een kraamverzorgster is Patricia! Op dag 4 mochten wij lekker naar huis en wat was het een cadeautje om daar Patricia te treffen. Vanaf het eerste moment voelde het fijn en vertrouwd. Ze heeft mij onwijs goed geholpen met het opgang brengen en geven van borstvoeding. Iets wat we in het ziekenhuis enorm hadden gemist. Dankzij haar kreeg ik vertrouwen in mijn eigen lijf en gaat het geven van borstvoeding nu super goed. Naast aandacht voor mij en onze kleine man, was ze er ook voor papa. Ze heeft ons veel dingen geleerd en fijne handvatten gegeven om het nu alleen te doen. We gaan haar expertise en gezelligheid missen! Patricia je bent een topper!"

Angelique De Mos – van der Hoeven – 18 april 2021 op Facebook

"Met de hulp van de kraamhulp is de eerste week na de geboorte van onze dochter fantastisch verlopen. Met deskundig advies hielp ze ons op weg en ontzorgde ze van begin af aan. Ze heeft ons uitstekend geholpen, zonder opdringerig te zijn. Overduidelijk een vakvrouw met liefde voor haar beroep en medemens. Ze heeft ons als beginnende ouders veel stress ontnomen. We zijn heel blij met haar."

Zorgkaart Nederland – 17 april 2021 op Zorgkaart Nederland

"Met de hulp van de kraamhulp is de eerste week na de geboorte van onze dochter fantastisch verlopen. Met deskundig advies hielp ze ons op weg en ontzorgde ze van begin af aan. Ze heeft ons uitstekend geholpen, zonder opdringerig te zijn. Overduidelijk een vakvrouw met liefde voor haar beroep en medemens. Ze heeft ons als beginnende ouders veel stress ontnomen. We zijn heel blij met haar."

Zorgkaart Nederland – 17 april 2021 op Zorgkaart Nederland

"Afgelopen zondag op eerste paasdag hebben wij onze kraamweek afgesloten met kraamverzorgster Miranda Luijten. Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad. De liefdevolle zorg en de rust die Miranda overbracht heeft Suus de beste start ooit gegeven. Bedankt Miranda!"

Cynthia van Lier – 8 april 2021 op Facebook

"Dikke pluim voor kraamverzorgster Lenny. Wij hebben met Lenny een hele fijne week gehad wij hebben veel van je mogen leren en hebben veel gelachen. Dankjewel voor je hulp en goede raad mocht ik in de toekomst nog een keer zwanger worden gaan we je zeker vragen!"

Samantha Merkestein – 25 maart 2021 op Facebook

"Onze complimenten aan Myrthe en Patricia! Wat hebben wij een zorgeloze, gezellige kraamweek gehad. Na thuiskomst uit het ziekenhuis stonden ze op vrijdagavond aan ons bed. 2 man (vrouw) sterk om ons als gezin te helpen de eerste week met onze tweeling door te komen. En ons de nodige handvatten mee te geven waarmee we na de kraamweek zelfstandig vooruit kunnen. Voor mij was het ondanks de pijntjes vanwege de keizersnede een ontspannen kraamtijd. Ik heb dankzij deze 2 toppers echt mijn rust kunnen pakken en ik heb zelfs kunnen uitslapen. Ze hielden er rekening mee dat ik niet zo mobiel was en ze gaven mij het gevoel dat het oke is dat ik even niet zoveel kon. Verder heb ik dit keer geen last gehad van kraamtranen, maar eerder tranen van het lachen. Op al onze vragen kregen we duidelijke antwoorden en alle gegeven informatie was helder uitgelegd. Ook hebben ze mijn 2 jarige zoontje er zo goed mogelijk bij betrokken en vermaakt. Bedankt Myrthe dat hij voor kapper mocht spelen en Patricia bedankt voor zijn ontbijtjes. En de leuke traktaties voor zijn groepje op de PSZ natuurlijk. We missen nog altijd de zorgzaamheid van Patricia en de humor van Myrthe."

Miryam Bilal Taysir – 22 maart 2021 op Facebook

"Op 9 maart om 1:10 thuis bevallen van een prachtige dochter. op 8 maart om 23.45 was daar marloes ze kwam assisteren bij de bevalling. wat een topper en wat een geduld voor haar uitleg om de nacht in te gaan. ook bedankt voor de prachtige foto's! Op 9 maart om 9:00 was daar onze andere kraamverzorgster marloes. Dat is toevallig dachten wij nog een marloes. Ze heeft ons geweldig gesteund de 1e week en veel uitleg kunnen geven. Elke dag weer een heerlijke traktatie van fruit. Dat was vanmorgen wel even wennen dat er niemand aan de deur staat om 8u. Bedankt voor alle tips en tops! Jullie beide zijn 2 toppers!"

Denise van Burgh – 17 maart 2021 op Facebook

"Onze kraamverzorgster Colleen wat een topper! We vonden het jammer dat ze weer weg moest. Ze gaf ons de rust met haar adviezen en was super leuk met onze zoon! Lieve Colleen bedankt!"

Desire Vd Assem – 8 maart 2021 op Facebook

"Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Sandra. Ze heeft ons goed geholpen met de borstvoeding. We hebben veel geleerd van haar. Ook voor onze huisdieren was ze erg lief. Ze bracht veel gezelligheid in huis. We zullen haar missen!"

Melissa Ruiz van der Vliet – 7 maart 2021 op Facebook

"Wij hebben kraamzorg ontvangen van Monique, het was echt een fijne week! ze heeft leuke kleurplaten en andere doe dingetjes meegenomen voor mijn 2 grotere kindjes, en geeft brownies met ze gebakken. Ook betrok ze de kinderen bij de zorg voor de baby. Ik ben tevreden over Kraamzorg de Eilanden."

Mandy Dubb – 4 maart 2021 op Facebook

"Wij hebben een geweldige kraamweek gehad door de kraamverzorgster. Zowel ouders als baby werden goed verzorgd. Alles werd goed uitgelegd en kregen gedurende de week meer zelfvertrouwen in de verzorging van onze baby. Mochten we ooit nog een kindje krijgen gaan we zeker weer opnieuw voor kraamzorg de eilanden!"

Mandy Olijhoek – 2 maart 2021 op Google

"Wij hebben een geweldige kraamweek gehad door de kraamverzorgster. Zowel ouders als baby werden goed verzorgd. Alles werd goed uitgelegd en kregen gedurende de week meer zelfvertrouwen in de verzorging van onze baby Mochten we ooit nog een kindje krijgen gaan we zeker weer opnieuw voor kraamzorg de eilanden!"

Zorgkaart Nederland – 1 maart 2021 op Zorgkaart Nederland

"We hebben echt een geweldige kraamverzorgster gehad. Zonder haar zorg, hulp, steun en vertrouwen weet ik niet hoe ik deze kraamtijd door was gekomen. Ook het overleg met kraamzorg, huisarts, verloskundige, fysiotherapeut en lactatiekundige verliep heel goed. Ze worden tijdig geïnformeerd en ingeschakeld en werken goed samen. De Eilanden maakt de zorg persoonlijk en op maat mogelijk, en met kraamtoppers als zij kun je alleen maar van geluk spreken. Juist als je kraamtijd zwaar blijkt te zijn en dingen niet zo voorspoedig lopen zoals je had gehoopt. Dit was onze tweede ervaring met deze kraamzorg en had niks anders gewild of gekozen om ons bij te staan in deze tijd. Dankbaar en tevreden."

Zorgkaart Nederland – 8 februari 2021 op Zorgkaart Nederland

"Een fantastische kraamweek gehad met Ellen. Ze heeft met veel liefde en geduld ons alles geleerd en voor ons gezorgd. Dankzij haar een goede start gehad. Lieve Ellen, we missen je!"

Mariska Wardenaar-Verbeij – 1 maart 2021 op Facebook

"We hebben vanuit de Eilanden een heerlijke kraamweek verzorgd gekregen. Al snel na de bevalling stond onze lieve Monique voor de deur, en die heeft ons de hele week zo enorm geholpen met alle tips en tricks voor de kleine en alles eromheen. We hadden het niet anders kunnen wensen. Met een zeer positief gevoel kijken we terug op een heerlijke kraamweek, mede door Monique haar aanwezigheid!"

Inger van Leeuwen – 26 februari 2021 op Facebook

"De 20 jaar ervaring waren bij Adina duidelijk te merken. Een zeer prettige ervaring en ontzettend blij met al haar hulp en adviezen. Ik voelde me rustig in kundige handen. We gaan haar heel erg missen en hebben haar niet voor niets een bos bloemen en wat lekkers ter afscheid meegegeven."

Ruthie De Bruijn – 26 februari 2021 op Facebook

"Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad van Patricia. Bedankt Patricia voor de goede zorgen."

Mary Jacobs Lee – 23 februari 2021 op Facebook

"Nadat Olaf geboren is in het ziekenhuis hebben we 's avonds laat nog een opstart gekregen. Heel fijn voor de eerste nacht. Toen kwam Jolanda twee dagen en wat vonden we het jammer dat ze ziek werd (ook voor haarzelf natuurlijk). Gelukkig bleek de vervangster de topper Patricia te zijn, wat zijn we goed door haar geholpen en wat was het gezellig! Drie verschillende dames gezien maar alledrie even goed en leuk en de overdracht was ook nog eens heel soepel!"

Edit van den Born – 23 februari 2021 op Facebook

"Ik heb een geweldige kraamtijd gehad dankzij onze kraamzorg, ze legde alles goed uit en gaf me vertrouwen. Of te wel super blij met dr! Dank je wel voor alle goede zorgen."

Zorgkaart Nederland – 22 februari 2021 op Zorgkaart Nederland

"Ik zag best een beetje op tegen mijn kraamweek, maar toen Agnes binnen kwam was het gelijk goed. Wat hebben we een fijne en gezellige week gehad!"

Martine Boekelman – Steenbergen – 21 februari 2021 op Facebook

"Fantastische kraamweek gehad dankzij onze kraamhulp Ria. Wij zijn haar eeuwig dankbaar en missen haar nu al! Super fijn mens, super veel info, super veel hulp! Echt top. Super goeie ervaring!"

Leonie Strooij – 20 februari 2021 op Facebook

"We zijn de hele week goed verzorgd door onze kraamzorg. Daarnaast heeft ze ons goed voorbereid op het zelf verzorgen van de baby. Elke dag een stukje uitleg zodat niet alle info ineens kwam, dat was erg prettig. Ook zorgde onze kraamzorg voor de andere kinderen zodat wij even konden rusten. Zij vonden dit erg leuk, de kraamzorg had allemaal ideeën om ze bezig te houden (kleien, koekjes bakken, speeltuin). We hebben met het hele gezin een heel fijne week gehad daardoor."

Zorgkaart Nederland – 18 februari 2021 op Zorgkaart Nederland

Wij hebben een enorm fijne kraam week gehad voor onze zoon Otis. Sylke heeft ons geweldig ondersteund. Kraamzorg de Eilanden is absoluut aan te raden."

Annet De Jong – van Wing – 18 februari 2021 op Facebook

"Op dinsdag 9 februari zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon Duuk. Via kraamzorg de Eilanden hebben wij een onwijs fijne tijd gehad met Monique van Geloof. Wat een topvrouw is dat. Monique heeft ons zo goed geholpen en bijgestaan. Ik wilde heel graag borstvoeding geven, hier heeft ze al haar tijd en energie in gestoken. Ons mannetje weet nu hoe het moet en doet het super. Daarnaast is Monique heel fijn in de omgang, goed ik haar vak en erg gezellig. Wij hebben veel geleerd en genoten van de tijd dat ze hier was. Monique nogmaals bedankt!"

Susanne Visser-Viola – 17 februari 2021 op Facebook

"Dankzij de kraamverzorgster hebben we een heel fijne week gehad waarbij ze ons heel goed heeft geholpen om met vertrouwen zelf verder te kunnen gaan. Voorafgaand aan de kraamweek hadden we goed contact met de organisatie en werden we goed geholpen als we vragen hadden!"

Zorgkaart Nederland – 16 februari 2021 op Zorgkaart Nederland

"Gisteren (15-02-2021) hebben wij de kraamweek afgesloten met onze fantastische kraamverzorgster, Bianca. Wat een topper! Bianca is aanwezig geweest bij de geboorte van onze kleine Finn, heeft ons vervolgens met raad en daad bijgestaan in de eerste week van het leven van Finn en heeft ons als kersverse ouders uitstekend verzorgd. De afgelopen week kwam Bianca steeds binnen op het moment dat ik Finn 's ochtends voeding gaf en op die manier startte wij de dag. Het was dan ook heel vreemd om vanochtend de dag niet met z'n vieren te starten. Wij missen Bianca dus nu al en vinden het een raar idee om te beseffen dat - nu Bianca zo'n groot aandeel is geweest in de eerste week van onze kleine man (incl. geboorte) en ze daarnaast gewoon een ontzettend lieve vrouw is - wij Bianca waarschijnlijk niet meer zullen zien/spreken. Stiekem hopen we dat we Bianca bij eventuele volgende kindjes wederom als kraamverzorgster zullen hebben! Bianca, nogmaals enorm bedankt voor de goede zorgen en hopelijk zien/spreken we je nog eens! Je bent een topper!"

Denise Velthoen – van Noortwijk – 16 februari 2021 op Facebook

"Wij hebben een super kraamweek gehad dankzij Anneke! Onze oudste dochter vond Anneke ook helemaal geweldig! Een hele lieve zorgzame vrouw wie ons goed heeft geholpen en handige tips heeft gegeven. Anneke je bent een topper, bedankt!"

Carola Nieuwland – 15 februari 2021 op Facebook

"Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad met kraamverzorgster Mandy. De persoonlijke aandacht en de aandacht naar de rest van het gezin waren een prettige ervaring. Alles werd netjes overlegd en we kregen goede uitleg en begeleiding met opstarten van de voeding wat voor ons anders was dan bij onze eerste zoon. Het was een topweek. De eerste dag zonder was dan ook echt ineens weer wennen. Mandy, bedankt voor alles, het was een heerlijke en gezellige week met jou in huis."

Karin Immers – 9 februari 2021 op Facebook

"Een super leuke en gezellige kraamweek gehad met Esther van Schelt, hartstikke bedankt voor de leuke gesprekken en de goeie zorg voor ons en voor Zazzlyn ons eerste dochter. We gaan u super erg missen en wie weet tot de volgende keer."

Kayleigh van der Meer – 9 februari 2021 op Facebook

"Een super leuke week gehad met onze kraamhulp. Ze heeft goed voor onze dochter, ons en ons andere kindje gezorgd. Sjanet! Dankjewel voor de heerlijke week, wijze lessen en gezelligheid. We gaan je missen."

Debby van Diggelen – 8 februari 2021 op Facebook

"Wij hebben recent kraamzorg ontvangen van Bertine van Heemst van de Eilanden. Wat een fijne week en wat deed ze veel om ons te helpen!! Mede dankzij haar hebben we een hele fijne en goede start gehad met onze eerste baby! Wij zouden de Eilanden zeker aanbevelen!"

Marjolein Reenalda-Burger – 8 februari 2021 op Facebook

"Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad dankzij Colleen! Lieve Colleen, dankjewel voor alle geweldige zorgen, voor onze kleine man, voor ons als papa en mama, maar ook voor de andere kinderen in ons gezin!"

Roos van den Berg – 4 februari 2021 op Facebook

"Ik wil graag allereerst mijn waardering uitspreken, over kraamhulp Astrid. De enthousiaste, positieve, behulpzame kraamverzorgster willen wij iedereen aanraden. - Fijne duidelijke en geduldige uitleg - Goede kennis - Het plezier in haar werk straalt er van af. - Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en goed aan. Over kraamzorg de eilanden, makkelijk kunnen aanmelden, en komen netjes de afspraken na. Wij hebben de eerste intake( opstart ) om 00:45 uur gehad en dat was makkelijk en snel geregeld. Een dikke 10."

Myron Peroti – 8 februari 2021 op Google

"We hebben vanuit de Eilanden een heerlijke kraamweek verzorgd gekregen. Al snel na de bevalling stond onze lieve kraamverzorgster voor de deur, en die heeft ons de hele week zo enorm geholpen met alle tips en tricks voor de kleine en alles eromheen. Alles was top en hadden het ons niet anders kunnen wensen. Met een zeer positief gevoel kijken we terug op een onvergelijkelijk kraamweek, mede door haar aanwezigheid!"

Zorgkaart Nederland -8 februari 2021 op Zorgkaart Nederland

"Gisteren was Anneke hij ons voor de laatste dag en we missen haar nu al! Deze bijzondere kraamvrouw heeft bijna 35 jaar geleden gekraamd bij mijn maan, 4 jaar geleden bij onze oudste zoon en nu bij Jelte. Hoe bijzonder is dat! Wat heeft ze ons weer fantastisch geholpen! Ook al heb ik lang borstvoeding gegeven bij mijn eerste zoon, had ik het weer niet zo goed op gang kunnen brengen zonder de hulp van Anneke. Ze heeft veel kennis en ons weer onwijs veel goede tips gegeven. Bedankt voor de fijne kraamweek Anneke, je was weer geweldig!"

Marieke van Es-Bout – 6 februari 2021 op Facebook

"Een heerlijke kraamweek gehad; mede mogelijk gemaakt door de goedlachse, hardwerkende Ester! Wat een topper, bij mijn middelste dochter door omstandigheden nauwelijks kraamzorg gehad, nu kan ik bij de laatste terugkijken op een hele fijne, gezellige kraamweek. Haar luisterend oor en de goede zorg hebben ervoor gezorgd dat ik nu een 'echte' kraamweek heb gehad. Nogmaals bedankt Ester!"

Marleen de Zeeuw-Homberg – 2 februari 2021 op Facebook

"Ik voelde me zo goed met Yvonne thuis. Ik vind het zo erg dat ze weg is dat de week zo snel voorbij is gegaan. Ze was zo gezellig zo behulpzaam. Als ik ooit een 2e kindje krijg wil ik haar heeeel graag weer. Het voelde super goed aan haar aanwezigheid, hoe lief ze was voor mijn zoontje voor mijn man en voor mij. Het leek alsof we elkaar heel lang kende, ik mis haar nu al zo erg ze is pas 2 dagen weg en ik vind het echt heel erg."

Osman Dilara Denizli – 2 februari 2021 op Facebook

"Voor de derde keer De eilanden gehad en wat een leuke, lieve en zorgzame mensen werken er hier. Lieve Agnes je bent echt een topper En zo leuk met kinderen en een luisterend oor. Ook heel goed als je eigenwijze moeders erbij heb. Jij kan ze dan echt goed sturen en je weet wat mijn kinderen zeiden: tot snel."

Claudia Vernimmen – 1 februari 2021 op Facebook

"De kraamweek met Marjolein is veel te snel gegaan, wat missen we jou!! Je bent een topper en hebt onze kleine & stoere Amber en ons na een wat ongelukkige start heel goed op weg geholpen. Duidelijke instructies en teamwork met daarnaast de nodige dosis gezelligheid en kletsen over van alles en nog wat! Wat hebben wij genoten van jouw aanwezigheid en we zijn heel erg dankbaar voor alles wat je hebt gedaan en wat je ons hebt geleerd. Je hebt er een nieuwe fanclub bij hoor!"

Ariejeanne van der Sommen – 26 januari 2021 op Facebook

"Vakbekwame dames met een goede intuïtieve werkspirit! Echte doorpakkers die je bij de hand nemen."

Nadine Sevriens – 26 januari 2021 op Facebook

"Een hele fijne kraamweek gehad met Lenneke! Door haar gaan wij zelfverzekerd met z’n drietjes verder. Bedankt voor de goede zorgen."

Ingrid Kooiman – 19 januari 2021 op Facebook

"José was onze kraamverzorgster en heeft ook geholpen bij mijn bevalling. Wat hebben wij enorm veel van haar geleerd tijdens de kraamweek, door alle goede zorgen, kundigheid en tips hebben we een goede start kunnen maken, het was gezellig en erg leerzaam! José nogmaals bedankt voor alles, zo fijn dat je er was & je bent een topper!"

Michelle – 18 januari 2021 op Facebook

"Onze kraamzorg heldin Marjo! In de kraamweek van onze oudste dochter vielen we met onze neus in de boter, we hadden Marjo! Wat een geduld, vriendelijkheid en ze stelde ons enorm op ons gemak! Daarnaast heeft Marjo veel energie gestoken in het op gang helpen van de BV, waar we veel profijt van hebben gehad. Bij de tweede wederom Marjo “verzocht”. Gelukkig was dit mogelijk! Met een iets moeizamer herstel was het fijn om “jezelf” te kunnen zijn bij een vertrouwd gezicht. Marjo is ook geweldig geweest voor onze dochter! We gaan je zeker missen maar hebben vertrouwen in ons eigen kunnen mede dankzij al jouw adviezen en het “samen doen”. Dank lieve Marjo!"

Iris In’t Hout – 14 januari 2021 op Facebook

Super ervaring! Zeer vriendelijke en kundige kraamverzorgster! Klikte goed.

Zorgkaart Nederland – 14 januari 2021 op Zorgkaart Nederland

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad dankzij jullie topper Marja! Vanaf het moment dat ze binnenstapte tot ze de laatste keer de deur uit ging was het een en al gezelligheid, liefde, behulpzaamheid, zeer bruikbare tips en humor. Beter hadden wij het volgens mij niet kunnen treffen! Evi vond het ook heel fijn!

Martina Pijpstra – Bot – 13 januari 2021 op Facebook

Zaterdag was de laatste dag van patricia. Hoe ik in eerste instantie tegen kraamzorg op keek, zo jammer vond ik het dat ze weer vertrok! Wat heb ik een hoop van haar geleerd en wat was zij lief en medelevend. Ik wou dat ze altijd kon blijven en helpen als ik het even niet meer weet. Ik ken maar weinig mensen die hun werk met zoveel passie en liefde uitvoeren. Mocht ik ooit nog een 2e kindje krijgen hoop ik dat ze er nog steeds is!

Ashley – 11 januari 2021 op Facebook

"Gisteren was de laatste dag van Hanneke bij ons. We hadden geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Zij voert haar werk met veel passie en liefde uit. Vanaf de eerste minuut was er een klik en wisten wij meteen dat het een hele fijne week zou worden. Dankbaar voor wat zij voor ons heeft kunnen betekenen."

Fabiënne Bijl – 4 januari 2021 op Facebook

"Prima zorg gehad vanuit de Kraamzorg. Zowel met planner als kraamverzorgende goed contact gehad."

Zorgkaart Nederland – 28 december 2020 op Zorgkaart Nederland

"Wij hebben een hele fijne kraamtijd achter de rug met kraamverzorgster Marijke! Al vanaf het intake gesprek werd alles duidelijk uitgelegd en ook tijdens de kraamweek zijn alle dingen helder en duidelijk aan bod gekomen. Ze heeft ons voldoende vertrouwen meegegeven om het zelf op te kunnen pakken na deze week. En we gaan de soepjes met de lunch zeker missen!"

Gerwin Stam – 28 december 2020 op Google

"Vandaag de laatste dag Kraamzorg gehad van Ria. Een echte topper die ons enorm super heeft geholpen en ook superlief was met onze oudste dochter van 5! Een echte duizendpoot die wij heel erg gaan missen. Ria, heel erg bedankt voor alle goede zorgen en hulp!"

Sharon Dienaar – 27 december 2020 op Facebook

"Gisteren hebben wij de kraamweek afgesloten met Yolanda. Wij hebben een super week met haar gehad. Ze heeft ons veel geleerd en heeft ons goed begeleid, zodat wij het nu zonder haar kunnen gaan doen. Bedankt voor de fijne week Yolanda en bedankt dat je onze hond erbij betrok!"

Lysanne Wessels – van Hengel – 22 december 2020 op Facebook

"Een week geleden de kraamzorg afgesloten en wat was die week fijn, zeker door Angela die ons goed geholpen heb fijne adviezen, die toch wel handig waren ondanks dat het ons tweede kindje is.

Sarella Luijendijk-Cocheret de la Moriniere – 16 december 2020 op Facebook

"Kraamweek gehad met Marja Leeflang! Wat een fantastische vrouw! Ik zag er heel erg tegen op tegen de kraamweek, tot dat Marja voor de deur stond, wat voelde ik me gelijk op mijn gemak! Ik heb een heerlijke week gehad, zo fijn."

Melanie Meijndert – 16 december 2020 op Facebook

"We hadden Ingrid als kraamverzorgende. Wat was ze lief en behulpzaam voor ons gezin, de kinderen vonden haar geweldig en ze gaf heel veel tips voor de baby. Zij wordt zeker gemist. had ze maar een weekje meer kunnen blijven."

Suraiza Ovalia – 7 december 2020 op Facebook

"Wij zijn erg tevreden over Kraamzorg De Eilanden. Fijn om de eerste nacht & week hulp te ontvangen. Bedankt voor de hulp en gezelligheid!"

Carmen Krijthe – 30 november 2020 op Google

"Dankzij Bertine hebben wij een hele fijne kraamweek gehad met ons gezinnetje. We hebben veel van Bertine mogen leren én was het ook nog eens super gezellig!"

Rebecca Koole – van der Woude – 23 november 2020 op Facebook

"We hebben een ontzettend fijne kraamtijd met Patricia gehad. Ze was zo lief voor zowel onze pasgeboren zoon als onze oudste zoon van 5jaar. Daarnaast heeft ze ons veel nuttige tips gegeven. En nam ze de tijd voor al onze vragen maar ook voor een praatje met een lekker bakkie koffie erbij."

Stefan Stokman – 26 november 2020 op Facebook

"Zoveel liefde, tips, gezelligheid en het belangrijkste vertrouwen in het zorgen voor onze eerste wonder gekregen door deze topper! Bedankt voor een ongelooflijk fijne kraamweek!"

Patricia van Kampen-Bijl – 30 november 2020 op Facebook

"Zo’n fijne kraamtijd gehad met kraamverzorgster Suzan! We missen haar gewoon! Nogmaals bedankt Suzan, we vonden het erg leuk en gezellig met je."

Lindsay Dankaars – 17 november 2020 op Facebook

"Vandaag na 9 hele fijne maar vooral mooie dagen afscheid genomen van Sandra. Wat hebben wij onwijs veel geluk gehad met haar. Door haar kennis en professionaliteit kijken wij zeer tevreden terug op een heel bijzondere kraamweek. Helaas hebben we geen foto gemaakt, maar lieve Sandra, bedankt en hopelijk tot ziens!"

Kayleigh Lankhaar – 16 november 2020 op Facebook

"Heerlijke kraamweek gehad dankzij Rieneke, een topper! Ze is professioneel, geeft goed advies en houdt daarbij rekening met de wensen van de kraamvrouw, is zorgzaam, ook naar de andere van het gezin! Dankjewel Rieneke voor deze week en vooral voor lachen want dat hebben we gedaan!"

Marlon en Jojanneke – 11 november 2020 op Facebook

"Ik zag in het begin heel erg op tegen een vreemde in huis, maar oh wat heb ik genoten in mijn kraamtijd samen met Regina! Regina je bent een schat van een vrouw, lekker direct en heel erg bedankt voor alle goeie zorgen en ook de mooie afsluiter aan het eind van de kraamweek. Mocht er ooit een tweede komen wil ik graag jou weer als kraamverzorgster, Liam en ik willen je graag bedanken voor alles wat je voor je ons gedaan hebt."

Aniro Nerissa Roos – 11 november 2020 op Facebook

"In april 2017 hebben wij 10 hele mooie dagen kraamzorg gehad van Joyce. Als we ooit nummer 2 zouden krijgen was onze grootste wens dat Joyce weer bij ons kon komen kramen. Oktober 2020 was het zover. Uitgerekend van nummer 2, aanvraag ingediend dat Joyce weer zou komen. Wat een geluk hebben wij gehad. Joyce kon ook nu weer 10 dagen bij ons zijn. Wij hebben ook nu weer genoten. Allemaal oja momentjes hoe we ook alweer voor een baby die net geboren was moeten zorgen. Ook nu weer veel geleerd. Joyce je bent een topper, die veel liefde heeft voor haar beroep."

Manita Zitz – 9 november 2020 op Facebook

"Oh, wat was de eerste week weer een roze wolk - zeker ook dankzij de fijne, kundige én gezellige aanwezigheid van Suus! Dankjewel Kraamzorg de Eilanden, deze herinneringen zijn onbetaalbaar."

Milou van Lieshout – 3 november 2020 op Facebook

"Vandaag onze fijne kraamweek afgesloten met Maaike! Wat een topper! De week is voorbij gevlogen. Ze had oog voor iedereen in het gezin! En dankzij haar goede begeleiding is de borstvoeding een succes geworden! Lieve Maaike bedankt voor je adviezen en gezelligheid de afgelopen week. We gaan je missen."

Linda V Giesen-vd Broek – 1 november 2020 op Facebook

"Wij hebben een super tijd gehad met Nadine. De tijd is voorbij gevlogen met alle goede adviezen. Heel erg bedankt voor de gezellige en goede zorgen."

Lucie van den Berg – Reekers – 27 oktober 2020 op Facebook

"Het is alweer 2 maanden geleden, maar we missen Yolanda nog steeds! Het was zo fijn dat ze bij ons 2e kindje ook weer aanwezig was bij de bevalling en de kraamweek heeft gedaan. Zo vertrouwd en fijn dat zij weer voor ons wilde zorgen. We hebben weer een super week gehad! Het was ook heel erg fijn hoe ze onze oudste dochter overal bij betrok en het voor haar ook een leuke week maakte. We zijn ook blij met de tips die we kregen over hoe we goed om kunnen gaan met de zorg voor 2 kindjes."

Wanda Donker – Van Rees – 27 oktober 2020 op Facebook

"Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad met Suus! Vooral haar hulp met de borstvoeding was echt heel erg fijn. En ze heeft mij zelfs verwend met heerlijke broodjes gerookte zalm, zo ontzettend lief. Ook haar kennis van draagzakken en draagdoeken was echt super. Suus doet haar werk echt fantastisch en is heel kundig. Dankzij haar hebben wij een hele fijne kraamweek gehad""

April Schaller-van de Veerdonk – 26 oktober 2020 op Facebook

"Liever Gerda, nogmaals onwijs bedankt voor de geweldige, fijne en vooral rustige kraamweek. U heeft geen idee wat een fijne herinneringen u heeft achter gelaten aan deze week. Nog zoveel van u mogen leren ondanks dat onze Finn ons 2e kindje is. Luuk is ook al helemaal gewend aan zijn broertje, mede dankzij uw vertrouwen en goede/wijze tips. Wij alle 4 zijn u echt gaan missen, niet als 'hulp' maar vooral als persoon. U bent echt goud waard!"

Deborah van Horsen – Biesbroek – 26 oktober 2020 op Facebook

"Gister de kraamweek afgesloten met Bianca. Beter hadden we niet kunnen krijgen. Heel erg bedankt voor de gezelligheid en goede zorgen!"

Kelly Vedder – 26 oktober 2020 op Facebook

"Ik kan niet anders als heel fijn terug kijken op onze kraamweek. Eerder telefonisch contact gehad voor het intake gesprek, telefonisch ivm coronavirus. Dit gesprek liep heel fijn, alles werd duidelijk met de juiste informatie uitgelegd en daarbij werd er geluisterd naar onze situatie. Dan onze kraamweek, wat hebben wij een geluk gehad met onze kraamvrouw. Ze was kundig, wist overduidelijk waar ze mee bezig was had zoveel kennis en wijsheid. Wist de gehele kraamweek de rust te bewaken voor ons hele gezin. Ze was niet alleen goed voor moeder en baby maar net zo goed voor onze zoon van 3 jaar die best wat moeite had met de huilmomenten van zijn broertje. Wij zijn onze kraamhulp echt gaan missen en dan niet als 'hulp' maar vooral als persoon. Ze maken deel uit van ons gezin. Er is niets aan overdreven dat wij werkelijk zorg hebben gehad met een goudrandje!"

Zorgkaart Nederland – 26 oktober 2020 op Zorgkaart Nederland

"Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met onze kraamhulp Esther. Naast veel ervaring en hele fijne communicatie was het een hele fijne samenwerking."

Zorgkaart Nederland – 1 september 2020 op Zorgkaart Nederland

"Onze kraamtijd was een feestje dankzij Yvonne. Ze heeft ons ontzettend goed op weg geholpen en al het vertrouwen gegeven om met z'n 3-en verder te gaan! Duidelijk een vrouw met veel ervaring, die met passie al haar kennis deelt zonder belerend over te komen. We zijn haar heel erg dankbaar!"

Emily Koning – 1 oktober 2020 op Facebook

"Wauw, wat hebben wij een fijne week gehad met kraamtopper Diane. We mogen het alweer een ruim weekje alleen doen met onze kleine vent. Maar wat hebben we een fijne kraamweek gehad. We hebben ontzettend veel geleerd. Ook kregen we duidelijke uitleg over hoe om te gaan met ons eerste kindje en zijn heerlijk verwend geworden. Ze heeft duidelijk passie voor haar werk en ging liefdevol met ons kersverse gezinnetje om. Heel erg bedankt Diane, voor de leuke, gezellige en vooral leerzame week!"

Lisette Schroers – 2 oktober 2020 op Facebook

Dank je wel Colleen voor de heerlijke kraamweek! De week is voorbij gevlogen met goeie adviezen en je hebt ons veel rust gegeven. Niet alleen Jack heeft van jou genoten maar zelfs onze eigenwijze dobberman was elke dag weer blij om jou te zien."

Dominique Nijmeijer – 8 oktober 2020 op Facebook

Zojuist onze kraamverzorgster Irene uitgezwaaid. We missen haar nu al! Heerlijke kraamweek gehad met goede adviezen, steunende woorden en liefdevolle zorg voor moeder, baby, maar ook papa en dochter Rosa werden in de watten gelegd. Lieve Irene, bedankt voor een onvergetelijke kraamweek!

Annemarie Overgauw – 25 september 2020 op Facebook

Onze kraamtijd was een feestje dankzij Yvonne. Ze heeft ons ontzettend goed op weg geholpen en al het vertrouwen gegeven om met z'n 3-en verder te gaan! Duidelijk een vrouw met veel ervaring, die met passie al haar kennis deelt zonder belerend over te komen. We zijn haar heel erg dankbaar.

Emily Koning – 2 oktober 2020 op Facebook

Wauw, wat hebben wij een fijne week gehad met kraamtopper Diane. We mogen het alweer een ruim weekje alleen doen met onze kleine vent. Maar wat hebben we een fijne kraamweek gehad. We hebben ontzettend veel geleerd. Ook kregen we duidelijke uitleg over hoe om te gaan met ons eerste kindje en zijn heerlijk verwend geworden. Ze heeft duidelijk passie voor haar werk en ging liefdevol met ons kersverse gezinnetje om. Heel erg bedankt.

Lisette Schroers – 3 oktober 2020 op Facebook

Wat zijn we blij geweest met de kraamzorg van Angela! Het was een heftige start en zij heeft ons er goed bij begeleid en was ontzettend lief voor onze kleine man en voor ons! Mocht er ooit nog een kindje komen, zullen wij zeker naar haar vragen! Angela, dankjewel voor alles!!!

Marita Verbeek – 22 september 2020 op Facebook

Wij hebben een hele fijne week gehad met Sandra. Ze zorgde ervoor dat wij niets tekort kwamen! Mmmm. Bedankt Sandra met jou hebben wij een vliegende start gemaakt!

Juliette Isabel van Leeuwen-Heeremans – 22 september 2020 op Facebook

Inmiddels is onze dochter alweer 4 weken oud en doet het geweldig! Wij hebben de kraamweek als heel prettig ervaren en dat komt zeker door de goede zorgen van onze kraamhulp Selma. Het is ons eerste kindje en Selma heeft ons alles geleerd en ook lekker ontzorgd!

Simone Valenti Pittino – 21 september 2020 op Facebook

Vandaag hebben wij onze kraamweek afgesloten met Barbara. Wij mochten voor de 2e keer van haar geweldige vakkundigheid genieten. Na even een domper met ziekenhuisopname met onwijs goede oplettendheid van Barbara kijken wij terug op een fantastische 10 dagen! Onze dochter Kaidey mist haar nu al. Lieve Barbara je hebt een hart van goud en wij hopen dat jij met de passie in je werk die je hier hebt laten zien, nog zoveel andere gezinnen kan verblijden. Je bent een topper!

Mariëlla Aalderink – van der Knaap – 23 september 2020 op Facebook

Florence, wij willen je bedanken voor een geweldige week met ons gezin. We waarderen je geweldige zorg, hulp en waardevolle adviezen. Je bent een geweldige vrouw en je doet het geweldig.

Iga Januszewska – 3 september 2020 op Facebook

Een hele fijne kraamweek gehad met onze kraamverzorgster Adrie. Ze is ontzettend lief en rustig en legt alles met veel liefde en geduld uit. Vandaag was haar laatste dag en onze kleine man en wij gaan haar zeker missen!

Vanity Andeweg – 6.9.2020 op Facebook

Op 17 augustus bevallen van onze mooie dochter! Onzettende fijne kraamweek had door Dyonna! Ze heeft mij zoveel vertrouwen gegeven als mama en zoveel geduld met mij gehad!! Alsof ik een vriendin in huis had gehaald voor de kraamweek! Wij missen haar.

Jennifer Deh – 7.9.2020 op Facebook

De kraamverzorgsters hebben me vertrouwen en een goed gevoel gegeven over de verzorging van mezelf en me zoon. Ze hebben de tijd genomen voor me en gaven me duidelijke info om het zelf te doen en ze kwamen altijd hun afspraken na. Ondanks een zware bevalling en spoedkeizersnede hebben mijn zoon en ik een hele fijne kraamtijd gehad. Dankzij de kraamverzorgsters.

Waardering 10 – 07.08.2020 op Zorgkaart Nederland

De kraamverzorgster heeft alles duidelijk uitgelegd en was heel behulpzaam en we konden altijd bij haar terecht.

Waardering 10 – 23.08-2020 op Zorgkaart Nederland

Wij hebben vandaag onze laatste kraamzorg dag gehad. Lieve Patricia, bedankt voor alles. Het was een fijne kraamweek en vond het super gezellig. De kids waren ook Dol op jou. Wij gaan jou missen. Je was grappig zorgzaam en luisterde ook hoe ik me voelde enzovoort wat was dat fijn om iemand te hebben om mijn ei kwijt te kunnen. Ik wens u het beste toe in de toekomst u bent gemaakt voor dit vak. Je heb een hart van goud onthoud dat.

Thanii Chaintain – 13.08.2020 op

In een zeer belangrijke, prachtige maar ook pittige periode in ons leven was Ester onze rots in de branding. Ze heeft ons onwijs goed op weg geholpen met onze lieve Sven, ondertussen het huishouden draaiende gehouden, maar ook mentale ondersteuning geboden. Niets was teveel, en dat is een fijn gevoel als je wereld even op zijn kop staat. Ester, nogmaals onwijs bedankt voor alles. Je bent een topper!

Marianne du Lac – 13.08.2020 op Facebook

Lieve marieke, bedankt voor het opstarten. Lieve Ingrid, bedankt voor de dagen dat je bij ons was bedankt voor je tips met bijna 10 jaar ertussen was er nog wel wat veranderd. Jullie zijn toppers !

Famillie Van Leeuwen – 16.08.2020 op Facebook

Afgelopen zaterdag was onze kraamhulp Ria voor het laatst, waar we de eerste dagen niet konden wennen dat er iemand alles voor ons wilde doen, missen we der nu heel erg. Ook met onze oudste dochter was ze geweldig! Mochten wij ooit in de toekomst nog een derde kindje krijgen dan hopen wij van harte dat Ria weer bij ons komt!

Puck van der Lubben – 24.08.2020 op Facebook

Wat een super fijne kraamweek afgesloten afgelopen woensdag met Marloes! Ondanks dat zij 2 gezinnen ondersteunde in 1 week vanwege de drukte was niks haar te gek! Bedankt lieve Marloes voor de goede zorgen! Je wordt gemist door de kids, ze vragen al 2 ochtenden naar je!

Marieke van Noord – 29.08.2020 op Facebook

Heel fijn geholpen. Altijd een luisterend oor.

Waardering 9.3 op Zorgkaart Nederland

Ervaren kraamverzorgster die zich op juiste wijze positioneerde. Heldere afspraken werden s'ochtends gemaakt en s'middags geëvalueerd. Erg bekwaam en vriendelijk in de omvang.

Waardering 9.5 op Zorgkaart Nederland

Drie keer Kraamzorg gehad van de eilanden, alle keren erg tevreden met de geleverde zorg van super lieve en deskundige kraamverzorgsters!

Esmé Borstlap – februari 2020 op Google

Vandaag was onze laatste dag kraamzorg. Na (gelukkig) 2 dagen verlenging! We hebben wederom weer enorm genoten van deze fantastische vrouw! Het is zo bijzonder om iemand in je huis te hebben op het meest kwetsbare moment in je leven. Nog meer bijzonder en fijn is dan dat zij precies weet en voelt wat ze moet doen. Colleen, we gaan je gigantisch missen en weer bedankt voor alles!

Daphne van der Windt-Zwang – 6.2.2020 op Facebook

Super goede kraamweek gehad. Ashley, je bent een topper en hebt ons goed op weg geholpen. Nogmaals bedankt daarvoor!

Debbie de Vries – 15.02.2020 op Facebook

We hebben voor de tweede keer onze kraamzorg via De Eilanden geregeld. Onze Rieneke is zojuist vertrokken. Ze heeft ons een week lang geweldig ondersteund, ritme en structuur gegeven, het huis pico bello schoon en opgeruimd gehouden (zo wordt het nóóit meer) en dat ook nog eens met veel warmte en gezelligheid. Onze vierjarige zoon Lars dacht al dat ze niet meer weg zou gaan. Toch zit het er nu op... en gaan we het zelf doen. Kraamzorg de Eilanden, lieve Rieneke, duizendmaal dank!

Marianne Van de Velde – 20.02.2020 op Facebook

We hebben echt een super goede kraamzorg gehad de afgelopen week. Veel tips en tricks gekregen & en super gezellige praatjes. Lieve joyce, super bedankt! Hailey , jack en ik gaan je heel erg missen

Chantal van Doorn – 22.02.2020 op Facebook

We hebben een fantastische week gehad met Marjan Bal. Professioneel, persoonlijk en heel fijn voor onze dochter van 4. De zorg voor de baby was super en we hadden alle vertrouwen in haar. Ontzettend veel geleerd van en met Marjan! Absolute topper.

Lizzy Onwijn-Wolters – 27.02.2020 op Facebook

Wij hebben een super fijne en leerzame week gehad met Patricia! Alles heeft ze heel goed uitgelegd en heel veel informatie gegeven. Dus deze weg willen wij Patricia nogmaals bedanken en we zullen haar missen!

Christina Clement – 31.01.2020 op Facebook

We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Marijke. Ze was ontzettend zorgzaam voor ons en nam de tijd om ons alles te leren. Dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Liefs Charline en Kilian

Charline van Vliet – 25.01.2020 op Facebook

Vandaag was Marjo hier voor de allerlaatste keer. Wat een top kraamverzorgster en vrouw. Zo lief, geduldig en vol met kennis. Door haar hebben mijn man en ik het vertrouwen gekregen dat we het zelf allemaal aan kunnen. ze was echt onderdeel van ons gezin. We gaan haar missen.

Mary Jane Visser-Elfers – 28.01.2020 op Facebook

2 november bevallen in het ziekenhuis, een best wel heftige bevalling. De 2e dag thuis kwam Cockelien ons bijstaan in de kraamweek . Echt een Top kraamweek gehad . Tijden waren te bespreken en wat ik nog het belangrijkste vond is dat ze echt super omging met ons rolstoelgebonden zoontje ! Haar naam was voor hem moeilijk dus daar kwam Coco uit voort . Erg blij dat wij zo'n top kraamhulp hadden, erg fijne kraamweek gehad!

Elke Geenen – 29.01.2020 op Facebook

Vandaag was Yvonne (helaas) voor het laatst bij ons. Wat een top vrouw. We hebben dankzij haar echt een super leuke gezellige maar ook leerzame kraamweek gehad. Ook betrok ze onze oudste dochter heel erg erbij en dat vonden we heel fijn. We missen haar nu eigenlijk al! Bedankt Yvonne we zullen je zeker niet vergeten.

Angelique Van Hoewijk-Verhage – 27.01.2020 op Facebook

Wat een fijne dagen hebben wij gehad met Atie. Zoveel goede uitleg en tips gekregen voor onze kleine man. Na een paar daagjes in het ziekenhuis, was het heel erg fijn om eventjes zo’n goede hulp in huis te hebben. Door al die jaren ervaring van Atie, laat ze ons met een goed gevoel achter om dit zelf ook goed te kunnen. Atie, we hebben je in ons hart gesloten! Dikke knuffel van Benjamin, Kim & Jordy.

Kim Augustijn, 21-01-2020 op Facebook

Marjolein! Je bent een topper wat een ontzettende lieverd voor mij als kraamvrouw onze newborn maar ook voor haar zusjes, papa en onze huis diertjes iedereen bofte met haar in huis! De zusjes vroegen zelfs ieder voor zich waar is marjolein toen ze eenmaal weg was! Ik heb een heerlijke kraamweek gehad hoefde nergens naar om te kijken en werd heerlijk verzorgt met elke dag een heerlijk ontbijt en lunch en voldoende drinken (omdat ik daar wat slecht in ben om bij te houden). Hierdoor ben ik super snel weer op de been gekomen.

Sheila de Blok – 16.01.2020 op Facebook

Heel fijne kraamweek! Ook 5 jaar geleden net zo ervaren met dezelfde kraamhulp. Nog 2 daagjes en dan zit het er helaas op! Bedankt voor alle hulp en kennis Marjo Bakker! We gaan het missen! Groetjes fam Roest.

Annelies Roest – 13.01.2020 op Facebook

Begin januari een hele fijne kraamweek gehad met Nel, die naast de zorg voor de nieuwe aanwinst ook de tijd nam voor onze andere twee kids! En inmiddels alweer 3,5 jaar geleden ook een ontzettende steun gehad aan Angela, die ons bij ons eerste kindje alles geleerd heeft!

Renske De Jong van Asten – 11.01.2020 op Facebook

Onze kraamverzorgster was echt geweldig, we missen haar nog steeds. Ze heeft ons zoveel geleerd en zoveel tips gegeven ons meisje groeit als kool.

Andrea Bouwmeester – 3-01-2020 op Facebook

Voor de 4e keer bij kraamzorg de eilanden deze keer met toppertje Marloes! Super bedankt lieverd voor alles super fijne kraamweek gehad super fijn geholpen en wat was je een topper met de meiden we missen je dikke kus van ons Rubik Michelle yasmine emy lana en Levon

Fam. Galatjan – 1.1.2020 op Facebook

Wij hebben een super fijne en leerzame kraamweek gehad met Marion! Ze legt alles heel goed uit, heeft veel informatie, heeft handige tips en is gezellig! Wij gaan der zeker missen! Gr Bertus, Valerie en kleine Bertus

Valerie van Oijen – 1.1.2020 op Facebook

Wat zag ik op tegen de kraamzorg. Een vreemde in huis. Maar wat hebben wij genoten van de lieve zorg van Nadine. Na een keizersnede en 2,5 dag in het ziekenhuis, kwam ze ons helpen met de zorg voor onze lieve Mateo. Wat was ze lief voor Mateo, en wat missen we haar. Vandaag pas onze eerste dag zonder de zorg. Zelfs ons hondje zoekt haar. Bij nog een eventuele volgende keer zou ik haar zo graag weer willen als kraamverzorgende. Super bedankt lieve Nadine. En een knuffel van Mateo.

Francisca Benjamins Verweij – 30.12.19 op Facebook

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Angela! Ze zorgde heel fijn voor ons en ook voor onze oudste dochter Emma. Ze keek elke dag naar uit dat Angela weer kwam. Ze wist goed de weg in het huishouden, wat heel fijn was. Een hele lieve kraamverzorgster die we bij eventueel een derde weer zullen vragen. Bedankt Angela voor alles!

Marianne van Koppen – 29.12.2019 op Facebook

Wij hebben erg genoten van onze kraamhulp lenneke!! Hebben veel van haar geleerd! Er werd elke dag lekker fruit klaar gemaakt en een lekker leitje gebakken! (Gebakken ei). Heel erg bedankt voor de goede zorg! Liefs Jeroen Cherida en Mats

Cherida Meijer – 26.12.2019 op Facebook

In onze kraamweek is Yolanda bij ons geweest. We hebben onwijs veel van haar geleerd en de tijd vloog voorbij omdat het ook nog eens gezellig was! Nogmaals bedankt Yolanda!

Chantal Prins – 24.12.2019 op Facebook

Wat zijn wij dankbaar voor de ondersteuning door Ria! Ze legde ons en onze zieke peuter zo in de watten dat we alle energie konden gebruiken om te genieten van onze tweeling. Daarnaast gaf ze ons de tools om met onze drie jongens samen verder te gaan. Altijd alert en gevraagd en ongevraagd hulpvaardig, maar nooit opdringerig of te aanwezig. Wij hadden ons geen waardevollere kraamhulp kunnen wensen!

Wendy de Wild – 19.12.2019 op Facebook

Onlangs voor de tweede keer een enorm fijne kraamweek gehad, dankzij Agnes. Bij het intakegesprek aangegeven dat wij dezelfde kraamverzorgster wilden en dat is gelukkig qua planning gelukt. De eerste twee dagen iemand anders gehad omdat het nou eenmaal zo liep, maar dat was allemaal goed geregeld. Ik heb een hele goede ervaring met de Eilanden.

Melisah van Kempen – 18.12.2020 op Facebook

Wij hebben na een rollercoaster van een bevalling super hulp gehad van Lenny. Wat een fijne hulp, super goede tips en aanbevelingen. Wij hebben een leuke week gehad en nu het volste vertrouwen dat wij dit goed kunnen.

Kimberly Wildenbeest – 18.12.2019 op Facebook

Was een top week met dianaa we missen je bedankt voor alles en hopen je snel te zien.

Samett Eminee – 17.12.2019 op Facebook

We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Tiny! Bedankt voor alle uitleg!

Carmen Koese – 15.12.2019 op Facebook

Enorm tevreden met de kraamzorg die ik afgelopen week heb gehad! Aardige en behulpzame kraamverzorgster gehad.

Shalom Witberg – 12.12.2019 op Facebook

Wat hebben wij genoten van onze kraamweek met Sandra! Elke ochtend waren we heel blij als we Sandra weer aan zagen komen. Ze heeft ervoor gezorgd dat we nu met alle vertrouwen met z’n drietjes verder gaan. En dan ook nog eens een lekker schoon bed, elke dag fruit, gezellige gesprekken, een knuffel als het nodig was en uiteraard de allerbeste adviezen! Lieve Sandra, bedankt voor alles!

Marjolein Dekker – 9.12.2019 op Facebook

Ons zoontje is inmiddels twee weken oud, we missen de kraamhulp nog wel! Ester is een topper! Ze gaf tips, beantwoordde onze vragen, was lief en waar we het zelf konden liet ze ons dat ook doen. Heel fijn, bedankt Ester

Arieke van der Linden – 27.11-2019 op Facebook

Ik keek erg op tegen de kraamzorg: “8 dagen een vreemde in huis die je vertelt wat je moet doen”. Maar wij hadden het geluk dat we Elly kregen. Vanaf de bevalling tot en met dag 10 waren we erg blij met Elly. De oplettendheid en ervaring hebben ertoe geleid dat ze constateerde dat onze zoon een medische ingreep nodig had. Zonder had hij nooit zo’n vrolijk ventje geweest als hij nu is. Elly liet ons ons ding doen en assisteerde waar nodig. Jammer dat ze binnenkort stopt met werken, anders hadden we haar graag in de toekomst in een kraamweek willen ontvangen. Elly bedankt!

Maxime de Vos – 19.11.2019 op Facebook

Super tevreden met de kraamzorg! Na verblijf in het ziekenhuis 6 volle dagen een kraamverzorgster thuis gehad. Wat een lieve en ervaren vrouw. Naast alle goede uitleg over de zorg voor onze dochter helpt de kraamverzorgster met huishoudelijke taken en werden we verwend met lekkere ontbijtjes en lunches. Onze kraamverzorgster heeft er echt voor gezorgd dat onze eerste week thuis met onze dochter heel goed is verlopen.

Maud vdH – 25.11.2019 op Facebook

Franny heeft ons een onvergetelijke kraamweek bezorgd! Círo en wij zijn ontzettend in de watten gelegd en hebben een hoop tips meegekregen. Franny, bedankt voor deze mooie en liefdevolle week. Jouw rust heb je aan ons overgedragen. Hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen.

Noelle Booms – 21.11.2019 op Facebook

Na een pittige bevalling heb ik mijn hele kraamweek op een roze wolk gezeten. Dankzij de liefste kraamverzorgster die je je maar kan wensen. Veel goede tips en adviezen gekregen. Heel lief en goed voor onze Noa gezorgd. Super lief voor mijn man en mij. We vonden het jammer dat de 8 dagen voorbij waren. Mocht er ooit een 2e komen gaan wij zeker weer voor de Eilanden, want zowel aan de telefoon als door consulente ook super netjes behandeld en meegeholpen mijn wens te kunnen realiseren. En willen we absoluut Suzanne weer! Super bedankt voor deze mooie kraamweek. Groetjes Rachel, Arnold en Noa

Rachel van der Veen – 21.11.2019 op Facebook

Wij hebben het erg leuk gehad met Adrie. Een supervrouw! We hebben veel geleerd van haar en ik/wij voelden ons zeer op ons gemak bij haar. Ze heeft er voor gezorgd dat wij vol vertrouwen de toekomst met Lola tegemoet zien.

Margreet en Kevin Vogelaar via evaluatieformulier

Heel prettig geweest, dank!

Anoniem via evaluatieformulier

Ik vind mevrouw Yvonne heel aardig en lief. Super bedankt!

Yibing Chen via evaluatieformulier

Een hele fijne kraamweek gehad, mede mogelijk gemaakt door de goede zorgen van Mariska en Janneke.

Tahnee van der Marel via evaluatieformulier

Wij hebben een top kraamweek gehad met Debbie en zijn erg tevreden. Echt een super kraamverzorgende.

Joyce Sluijter via evaluatieformulier

Wij waren erg blij met de zorg en hulp! We hebben een fijne week gehad met eerst Franny en daarna Yvonne en zij hebben voor een geweldige start als nieuw gezinnetje gezorgd.

Roy Rebers – 3.11.2019 op Facebook

Zo fijne en lieve zorg gehad van Yvonne. Wij hebben een hele mooie kraamweek gehad!

Michelle van Mens – 4.11.2019 op Facebook

We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Lieve Yvonne, onze 1e dochter was ook heel blij met Yvonne. Ze vraagt nog heel vaak wanneer ze weer komt. Topper!

Marcella Zom – 14.10.2019 op Facebook

Gisteren was de laatste dag van onze kraamweek, maar wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad dankzij Yolanda! Zoveel goede zorg gehad en zoveel steun. Ze heeft het voor ons heel bijzonder gemaakt. Zelfs de hond kwam geen aandacht te kort. Ze staat nu nog steeds voor de deur te wachten tot Yolanda terug komt. We hebben zoveel geleerd en gaan door Yolanda vol vertrouwen in onszelf de toekomst in met onze kleine man.

Niecka Wagtman-De Hair – 17.10.2019 op Facebook

Intake was duidelijk en uitgebreid genoeg. De kraamhulp van 8 dagen die wij kregen was voortreffelijk. Precies wat wij zochten en voldeed aan de wensen die we hadden aangegeven op voorhand. Het is een warme en emotionele kraamtijd geweest om naar terug te kijken. We hadden ons qua kraamhulp niet beter kunnen wensen. De kraamhulp gaf ons voldoende ruimte maar daarentegen zorgde zij voor veel rust, hulp, emotionele en lichamelijke zorg en we kregen veel tips en adviezen.

Jannicke Romijn-Dekker – 18.10.2019 op Facebook

Colinda is bij mijn thuisbevalling geweest en daarna de kraamweek. Echt een fijne ervaring gehad. Bedankt voor de goede ondersteuning en de leermomenten. Groetjes, Chidier, Jillian en Alaïa Noé

Jillian Hoogendoorn – 21.10.2019 op Facebook

Afgelopen week hebben wij kraamhulp gehad van Irene. Ze heeft ons super goed geholpen. Ze heeft er echt voor gezorgd dat we een zorgeloze kraamweek hebben gekregen. Naast al het zorgen, hebben we ook gezellig met elkaar kunnen kletsen.

Carmen de Man – Koopman – 23.10.2019 op Facebook

Wij willen Lenny heel erg bedanken voor de super fijne kraamweek. Lenny heeft ons super erg geholpen en het was elke dag weer erg gezellig! Top verzorging voor onze lieve Chloe, maar ook voor ons. We zullen je missen en hopen je snel weer te zien. Blijf zo doorgaan, wij zijn super blij geweest met jou! Dikke kus van Chloe en de lieve groetjes van Lianne en Roy

Lianne Kwekel – 23.10-2019 op Facebook

Dankzij Selma heb ik een heerlijke kraamweek achter de rug. Zij heeft heel goed voor mij en de baby gezorgd, ik heb zoveel van haar geleerd! zij is superaardig en erg professioneel, mis haar ontzettend! bedankt voor alles!

Gülay Andaç – 24.10.2019 op Facebook

Inmiddels is onze kleine meid al bijna 3 weken oud. Onze fantastische kraamhulpen Charlene en Debby, die om middennacht werden opgeroepen, zijn wij dankbaar voor alle dingen die wij van hen hebben mogen ‘leren’. Ze hebben ons goed in de watten gelegd zodat wij konden genieten na een hele snelle thuisbevalling.

Aniek Erenstein-Huijsman – 24.10.2019 op Facebook

Ondertussen is onze dochter alweer een maand oud, een mooi moment om terug te blikken. Wat een heerlijke, gezellige en leerzame kraamweek heb ik gehad door Noëlle. Nogmaals bedankt voor de goede zorg en alle handige tips. Je bent een topper!

Renate kroep – 7.10.2019 op Facebook

Wij hebben 3 fantastische kraamdagen gehad dankzij Ania. Helaas hebben wij haar vanwege ziekenhuisopname niet de hele week gehad, maar wij zijn ontzettend dankbaar voor de goede zorgen en heerlijke humor van Ania! Ania je bent een wereldvrouw. Wij hopen dat heel veel gezinnen nog van je mogen genieten!

Jaimy de Wolf – 6.10.2019 op Facebook

Super fijne kraamtijd gehad. Super goed werd er gezorgd niet alleen voor mij en mijn pasgeborene, maar voor het hele gezin. Top bedrijf, super service en fantastische kraamhulp.

Madelon Snaaijer – Van de Wiel – 4.10.2019 op Facebook

Adina huijser was onze topper! Wat zijn we een week in de watten gelegd en we kijken terug op een mooie kraamweek. Adina keek heel goed wat wij wilden en dit voelde heel erg goed! Nogmaals bedankt!

Marit van Zwieteren – Boom – 4.10.2019 op Facebook

De kraamzorg week was heel prettig vooral omdat onze kraamverzorgster heel relaxt was Noëlle is iemand waarmee we meteen een klik hadden en we vonden het jammer dat ze weer weg moest het ging allemaal veel te snel we zullen haar missen. Ze is in een korte tijd echt een familielid geworden en de deur staat voor haar open.

Mariska Groenveld – 2.10.2019 op Facebook

Wat hebben wij dankzij Colleen een heerlijke kraam week gehad! Colleen heeft zo goed voor ons meisje Lucy gezorgd! Maar ook voor onze knullen Seph en Charlie, en natuurlijk voor ons. We hebben genoten. Colleen wist precies wat wij nodig hadden.

Naomi – 22.08.2019 op Facebook

Ik heb bij mijn beide jongens kraamzorg van jullie gehad en deze was echt top de eerste keer hadden wij Ellen in 2017. En afgelopen mei hadden wij Sandra twee top dames bedankt voor de fijne tijd.

Samantha Rietdijk-Jongeneel – 25.08.2019 op Facebook

Onze eerste kraamtijd zit erop met Monique. Wat hebben wij dit als fijn ervaren!! Monique wist precies wat wij nodig hadden. Mede door haar hebben wij een hele fijne kraamtijd gehad. En met onze oudere zoontje van 2 was er een super leuke klik. Monique bedankt voor alle goede zorgen in de kraamtijd.

Chantal Zwagemaker – 22.08.2019 op Facebook

Florence, terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat we geen foto hebben gemaakt. Maar wat zijn we blij met jouw komst geweest in de kraamweek. Je staat voor ervaring, en ondanks dat het de 2e baby is heb ik zoooveeeel geleerd van je. We willen je heel erg bedanken voor je inzet (...).

Roxanna Asunta – 19.09.2019 op Facebook

Twee weken geleden was onze kraamhulp haar laatste dag en wat had ik het er moeilijk mee. Ze heeft ons zo goed begeleidt in deze bijzondere en ontzettend mooie kraamweek. Dankzij haar voelde wij ons zeker ondanks alle nieuwe dingen op ons pad en als we het even niet wisten was zij er om ons te supporten. En iedere dag mochten we genieten van heerlijke en feestelijke maaltijden en tussendoortjes.

Marthe Lucas-van Helden – 14.09.2019 op Facebook

Super fijn dat we op het laatste moment bij jullie terecht konden. Daar waar elders zorg niet gegarandeerd kon worden, konden jullie dit wel. En wat voor zorgen hebben wij gekregen! Een engel!

Renske

Wij hebben bij beide meisjes een fantastische tijd gehad. Contact met het bureau verliep ook soepel en fijn. Leuk welkomstcadeau en een fijn intakegesprek.

Ariena Den Otter op Facebook

Super goede zorg en goed contact. Lieve Marloes, wat heb je ons goed geholpen. Een betere start hadden we niet kunnen hebben!

Naomi van Kammen – 11.05.2019 op Facebook

We hebben een heerlijke week gehad. Miranda is een topper die goed aanvoelt wat je behoeftes zijn en waar je je prettig bij voelt. De 2 grote broers vonden het ook erg gezellig! Dank je wel Miranda.

Mariska Velthuizen-Stoutjesdijk – 24.05.2019 op Facebook

Wij willen Cockelien en Agnes bedanken voor alle hulp en adviezen. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad.

Patricia Klaver-Geurtz – 10.06.2019 op Facebook

Lieve Ria, Super bedankt voor de fantastische kraamweek! We zullen je missen! Liefs van ons.

Angela Chayenna Jazzmaé – 20.06.2019 op Facebook