Ervaringen van ouders

We ontvangen elke dag leuke berichten van cliënten. Enkele reacties vind je op deze pagina. Meer ervaringen van ouders kun je lezen op onze Facebookpagina.

Wil je zelf je ervaring met onze kraamzorg delen?

Leuk! Stuur ons een berichtje of laat je waardering achter op Facebook of Zorgkaart Nederland.

Wij hebben het erg leuk gehad met Adrie. Een supervrouw! We hebben veel geleerd van haar en ik/wij voelden ons zeer op ons gemak bij haar. Ze heeft er voor gezorgd dat wij vol vertrouwen de toekomst met Lola tegemoet zien.

Margreet en Kevin Vogelaar via evaluatieformulier

Heel prettig geweest, dank!

Anoniem via evaluatieformulier

Ik vind mevrouw Yvonne heel aardig en lief. Super bedankt!

Yibing Chen via evaluatieformulier

Een hele fijne kraamweek gehad, mede mogelijk gemaakt door de goede zorgen van Mariska en Janneke.

Tahnee van der Marel via evaluatieformulier

Wij hebben een top kraamweek gehad met Debbie en zijn erg tevreden. Echt een super kraamverzorgende.

Joyce Sluijter via evaluatieformulier

Wij waren erg blij met de zorg en hulp! We hebben een fijne week gehad met eerst Franny en daarna Yvonne en zij hebben voor een geweldige start als nieuw gezinnetje gezorgd.

Roy Rebers – 3.11.2019 op Facebook

Zo fijne en lieve zorg gehad van Yvonne. Wij hebben een hele mooie kraamweek gehad!

Michelle van Mens – 4.11.2019 op Facebook

We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Lieve Yvonne, onze 1e dochter was ook heel blij met Yvonne. Ze vraagt nog heel vaak wanneer ze weer komt. Topper!

Marcella Zom – 14.10.2019 op Facebook

Gisteren was de laatste dag van onze kraamweek, maar wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad dankzij Yolanda! Zoveel goede zorg gehad en zoveel steun. Ze heeft het voor ons heel bijzonder gemaakt. Zelfs de hond kwam geen aandacht te kort. Ze staat nu nog steeds voor de deur te wachten tot Yolanda terug komt. We hebben zoveel geleerd en gaan door Yolanda vol vertrouwen in onszelf de toekomst in met onze kleine man.

Niecka Wagtman-De Hair – 17.10.2019 op Facebook

Intake was duidelijk en uitgebreid genoeg. De kraamhulp van 8 dagen die wij kregen was voortreffelijk. Precies wat wij zochten en voldeed aan de wensen die we hadden aangegeven op voorhand. Het is een warme en emotionele kraamtijd geweest om naar terug te kijken. We hadden ons qua kraamhulp niet beter kunnen wensen. De kraamhulp gaf ons voldoende ruimte maar daarentegen zorgde zij voor veel rust, hulp, emotionele en lichamelijke zorg en we kregen veel tips en adviezen.

Jannicke Romijn-Dekker – 18.10.2019 op Facebook

Colinda is bij mijn thuisbevalling geweest en daarna de kraamweek. Echt een fijne ervaring gehad. Bedankt voor de goede ondersteuning en de leermomenten. Groetjes, Chidier, Jillian en Alaïa Noé

Jillian Hoogendoorn – 21.10.2019 op Facebook

Afgelopen week hebben wij kraamhulp gehad van Irene. Ze heeft ons super goed geholpen. Ze heeft er echt voor gezorgd dat we een zorgeloze kraamweek hebben gekregen. Naast al het zorgen, hebben we ook gezellig met elkaar kunnen kletsen.

Carmen de Man – Koopman – 23.10.2019 op Facebook

Wij willen Lenny heel erg bedanken voor de super fijne kraamweek. Lenny heeft ons super erg geholpen en het was elke dag weer erg gezellig! Top verzorging voor onze lieve Chloe, maar ook voor ons. We zullen je missen en hopen je snel weer te zien. Blijf zo doorgaan, wij zijn super blij geweest met jou! Dikke kus van Chloe en de lieve groetjes van Lianne en Roy

Lianne Kwekel – 23.10-2019 op Facebook

Dankzij Selma heb ik een heerlijke kraamweek achter de rug. Zij heeft heel goed voor mij en de baby gezorgd, ik heb zoveel van haar geleerd! zij is superaardig en erg professioneel, mis haar ontzettend! bedankt voor alles!

Gülay Andaç – 24.10.2019 op Facebook

Inmiddels is onze kleine meid al bijna 3 weken oud. Onze fantastische kraamhulpen Charlene en Debby, die om middennacht werden opgeroepen, zijn wij dankbaar voor alle dingen die wij van hen hebben mogen ‘leren’. Ze hebben ons goed in de watten gelegd zodat wij konden genieten na een hele snelle thuisbevalling.

Aniek Erenstein-Huijsman – 24.10.2019 op Facebook

Ondertussen is onze dochter alweer een maand oud, een mooi moment om terug te blikken. Wat een heerlijke, gezellige en leerzame kraamweek heb ik gehad door Noëlle. Nogmaals bedankt voor de goede zorg en alle handige tips. Je bent een topper!

Renate kroep – 7.10.2019 op Facebook

Wij hebben 3 fantastische kraamdagen gehad dankzij Ania. Helaas hebben wij haar vanwege ziekenhuisopname niet de hele week gehad, maar wij zijn ontzettend dankbaar voor de goede zorgen en heerlijke humor van Ania! Ania je bent een wereldvrouw. Wij hopen dat heel veel gezinnen nog van je mogen genieten!

Jaimy de Wolf – 6.10.2019 op Facebook

Super fijne kraamtijd gehad. Super goed werd er gezorgd niet alleen voor mij en mijn pasgeborene, maar voor het hele gezin. Top bedrijf, super service en fantastische kraamhulp.

Madelon Snaaijer – Van de Wiel – 4.10.2019 op Facebook

Adina huijser was onze topper! Wat zijn we een week in de watten gelegd en we kijken terug op een mooie kraamweek. Adina keek heel goed wat wij wilden en dit voelde heel erg goed! Nogmaals bedankt!

Marit van Zwieteren – Boom – 4.10.2019 op Facebook

De kraamzorg week was heel prettig vooral omdat onze kraamverzorgster heel relaxt was Noëlle is iemand waarmee we meteen een klik hadden en we vonden het jammer dat ze weer weg moest het ging allemaal veel te snel we zullen haar missen. Ze is in een korte tijd echt een familielid geworden en de deur staat voor haar open.

Mariska Groenveld – 2.10.2019 op Facebook

Wat hebben wij dankzij Colleen een heerlijke kraam week gehad! Colleen heeft zo goed voor ons meisje Lucy gezorgd! Maar ook voor onze knullen Seph en Charlie, en natuurlijk voor ons. We hebben genoten. Colleen wist precies wat wij nodig hadden.

Naomi – 22.08.2019 op Facebook

Ik heb bij mijn beide jongens kraamzorg van jullie gehad en deze was echt top de eerste keer hadden wij Ellen in 2017. En afgelopen mei hadden wij Sandra twee top dames bedankt voor de fijne tijd.

Samantha Rietdijk-Jongeneel – 25.08.2019 op Facebook

Onze eerste kraamtijd zit erop met Monique. Wat hebben wij dit als fijn ervaren!! Monique wist precies wat wij nodig hadden. Mede door haar hebben wij een hele fijne kraamtijd gehad. En met onze oudere zoontje van 2 was er een super leuke klik. Monique bedankt voor alle goede zorgen in de kraamtijd.

Chantal Zwagemaker – 22.08.2019 op Facebook

Florence, terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat we geen foto hebben gemaakt. Maar wat zijn we blij met jouw komst geweest in de kraamweek. Je staat voor ervaring, en ondanks dat het de 2e baby is heb ik zoooveeeel geleerd van je. We willen je heel erg bedanken voor je inzet (...).

Roxanna Asunta – 19.09.2019 op Facebook

Twee weken geleden was onze kraamhulp haar laatste dag en wat had ik het er moeilijk mee. Ze heeft ons zo goed begeleidt in deze bijzondere en ontzettend mooie kraamweek. Dankzij haar voelde wij ons zeker ondanks alle nieuwe dingen op ons pad en als we het even niet wisten was zij er om ons te supporten. En iedere dag mochten we genieten van heerlijke en feestelijke maaltijden en tussendoortjes.

Marthe Lucas-van Helden – 14.09.2019 op Facebook

Super fijn dat we op het laatste moment bij jullie terecht konden. Daar waar elders zorg niet gegarandeerd kon worden, konden jullie dit wel. En wat voor zorgen hebben wij gekregen! Een engel!

Renske

Wij hebben bij beide meisjes een fantastische tijd gehad. Contact met het bureau verliep ook soepel en fijn. Leuk welkomstcadeau en een fijn intakegesprek.

Ariena Den Otter op Facebook

Super goede zorg en goed contact. Lieve Marloes, wat heb je ons goed geholpen. Een betere start hadden we niet kunnen hebben!

Naomi van Kammen – 11.05.2019 op Facebook

We hebben een heerlijke week gehad. Miranda is een topper die goed aanvoelt wat je behoeftes zijn en waar je je prettig bij voelt. De 2 grote broers vonden het ook erg gezellig! Dank je wel Miranda.

Mariska Velthuizen-Stoutjesdijk – 24.05.2019 op Facebook

Wij willen Cockelien en Agnes bedanken voor alle hulp en adviezen. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad.

Patricia Klaver-Geurtz – 10.06.2019 op Facebook

Lieve Ria, Super bedankt voor de fantastische kraamweek! We zullen je missen! Liefs van ons.

Angela Chayenna Jazzmaé – 20.06.2019 op Facebook