Wie zijn wij

Kraamzorg de Eilanden levert al meer dan 75 jaar betrouwbare kraamzorg. Je kunt bij ons rekenen op de allerbeste zorg en begeleiding op een manier die bij jullie past. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden hebben hart voor hun vak, en doen er alles aan om jullie de beste start te geven. Want onze wereld, die draait om jou.

Ook bij jou in de buurt

Onze kraamverzorgenden vind je in de regio’s Delfland, Drechtsteden, Rotterdam, Voorne-Putten, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. We kennen niet alleen je buurt, maar werken ook intensief samen met je verloskundige en ziekenhuis. Samen kunnen we jullie goede en veilige geboortezorg bieden.

Bekijk ons werkgebied 

Goede kwaliteit staat voorop

Al meer dan 75 jaar staat goede kwaliteit bij ons voorop. We beschikken over het HKZ Zorg en Welzijn- en borstvoedingscertificaat. En natuurlijk kun je bij ons vertrouwen op uitstekend opgeleide kraamverzorgenden. Zij zijn geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg en volgen jaarlijks bijscholingen. Zo kunnen wij jou en je gezin uitstekende professionele zorg en begeleiding bieden.

 

Al meer dan 75 jaar ervaring.