Inschrijven

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, kun je je inschrijven voor onze kraamzorg. Meld je bij voorkeur aan vóór de 14e week.

Bij Kraamzorg de Eilanden kun je rekenen op de allerbeste zorg en begeleiding voor jou en je kindje, op een manier die bij jullie past. Meer over onze kraamzorg.

Schrijf je in bij Kraamzorg de Eilanden

Wil je je bij ons inschrijven? Dan kun je gebruik maken via onderstaande button. Let op: schrijf je enkel in bij één kraamzorgorganisatie. Zie ook: annuleringskosten.

Schrijf je in

Annuleringskosten

Let op: schrijf je enkel in bij één kraamzorgorganisatie. Mocht het zo zijn dat er – door landelijke capaciteitsproblemen in de kraamzorg – geen plek is voor je, dan lossen we dit, samen met ander kraamzorgorganisaties, voor je op. Bij een eenzijdige opzegging van de overeenkomst buiten de in artikel 20.2 van onze Algemene Leveringsvoorwaarden genoemde redenen, brengen wij bij annulering €105 in rekening.

Privacyreglement

Op alle verwerkingen van persoonsgegevens is ons privacyreglement van toepassing. Hierin lees je hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, wie de gegevens kunnen inzien en hoe lang we deze bewaren.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met ons op via 0181 39 14 40 of info@kraamzorgdeeilanden.nl.

Intakegesprek kraamzorg

 

Onze wereld draait om jou