Onze voordelen

Als de baby er straks is, wil je maar één ding: de beste start voor jou en je kindje. Wij zijn er graag bij als jullie de eerste stappen zetten in jullie nieuwe wereld. Wat kun je van ons verwachten?

1. Uitstekende kwaliteit – al meer dan 70 jaar

Al meer dan 72 jaar staat goede kwaliteit zorg bij ons voorop. Wij beschikken over het HKZ/ISO 9001 en borstvoedingscertificaat, en je kunt vertrouwen op uitstekend opgeleide kraamverzorgenden die zijn geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Meer over onze kwaliteit.

2. Kraamzorg op een manier die bij jullie past

Je kunt bij ons rekenen op de beste zorg en begeleiding op een manier die bij jullie past. Onze kraamverzorgenden hebben hart voor hun vak en luisteren goed naar jullie wensen en behoeften. Zo kunnen jullie optimaal genieten van die eerste bijzondere momenten samen. Lees de ervaringen van andere ouders.

3. Eén kraamverzorgende in je kraamweek

Wij weten dat één kraamverzorgende tijdens je kraamtijd belangrijk voor je is. Daar doen wij dan ook ons uiterste best voor. Tijdens je zwangerschap is de kraamzorgconsulente jouw vaste aanspreekpunt.

4. Aandacht voor het hele het gezin

Onze kraamverzorgenden hebben passie voor hun werk. Zij zorgen niet alleen goed voor jou en je baby, ook voor je partner, grotere broers en of zussen maken ze er een feestje van.

5. Gespecialiseerd in borst- en flesvoeding

Je kunt vertrouwen op goede begeleiding van je kraamverzorgende bij borst- en flesvoeding. Onze kraamverzorgenden zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring. Bovendien heeft kraamzorg de Eilanden het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding.

6. Gratis informatieavond borstvoeding

Een goede voorbereiding helpt bij een prettige start met borstvoeding. Wij organiseren gratis informatieavonden borstvoeding in de regio, waar je van harte welkom bent.

7. Bekend bij jou in de buurt

We werken al meer dan 70 jaar in de regio. We kennen niet alleen je buurt, maar werken ook intensief samen met je verloskundige en ziekenhuis. Wel zo vertrouwd.

8. Leuke extra’s voor jou

Verwennen hoort erbij in de kraamweek, daarom krijg je van ons een onmisbaar cadeautje voor in je kraamweek: een super grote en zachte Witlof For Kids multidoek. Ook hebben we regelmatig andere leuke kortingen en acties. Lees verder.

Inschrijven kraamzorg de Eilanden

Wil je je inschrijven voor onze kraamzorg? Hartstikke leuk. Je kunt je heel eenvoudig aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen door van maandag tot en met vrijdag te bellen naar 0181 39 14 40.

Heb jij je kraamzorg al geregeld?

Schrijf je in