Onze voordelen

Als de baby er straks is, wil je maar één ding: de beste start voor jou en je kindje. Wij zijn er graag bij als jullie de eerste stappen zetten in jullie nieuwe wereld. Wat kun je van ons verwachten?

1. Uitstekende kwaliteit – al meer dan 75 jaar

Kraamzorg de Eilanden heeft al meer dan 75 jaar ervaring met kraamzorg. Al generaties lang geven wij gezinnen deskundige en liefdevolle zorg en begeleiding. In al die jaren staat hoge kwaliteit zorg bij ons voorop. Wij beschikken over het HKZ Zorg en Welzijn en het WHO/Unicef borstvoedingscertificaat, en je kunt vertrouwen op uitstekend opgeleide kraamverzorgenden die zijn geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg en continu worden bijgeschoold. Meer over onze kwaliteit.

2. Kraamzorg op een manier die bij jullie past

Ieder gezin is anders. Je kunt bij ons rekenen op de beste zorg en begeleiding op een manier die bij jullie past. Onze gediplomeerde en ervaren kraamverzorgenden hebben hart voor hun vak en luisteren goed naar jullie wensen en behoeften. Zo kunnen jullie optimaal genieten van die eerste bijzondere momenten samen. Lees de ervaringen van andere ouders.

Wist je trouwens dat onze cliënten een 9,6 geven voor onze kraamzorg? Kijk op Zorgkaart Nederland.

3. Eén kraamverzorgende in je kraamweek

Bij Kraamzorg de Eilanden gaan we voor één op één zorg, omdat we weten hoe belangrijk dit voor je is. Dat betekent dat wij streven naar één kraamverzorgende in je kraamtijd.

4. Persoonlijk intakegesprek

Rond de zevende maand van je zwangerschap heb je een persoonlijk intakegesprek met onze kraamzorgconsulent. Samen nemen jullie de bevalling en de kraamweek door en natuurlijk jouw specifieke wensen. De kraamzorgconsulent blijft jouw vaste aanspreekpunt tijdens de zwangerschap.

5. Aandacht voor het hele het gezin

Onze kraamverzorgenden hebben passie voor hun werk. Zij zorgen niet alleen goed voor jou en je baby, ook voor je partner, grotere broers en of zussen maken ze er een feestje van. Voor de grote broers en zussen neemt de kraamverzorgende een leuke verrassing mee.

6. Gespecialiseerd in borst- en flesvoeding

Je kunt vertrouwen op goede begeleiding van je kraamverzorgende bij borst- en flesvoeding. Onze kraamverzorgenden zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring. Bovendien heeft kraamzorg de Eilanden het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding.

7. Gratis webinar borstvoeding

Een goede voorbereiding helpt bij een prettige start met borstvoeding. Wij organiseren daarom een gratis webinar borstvoeding, waar je van harte welkom bent. Ook organiseren we diverse andere interessante webinars voor jonge ouders.

8. Bekend bij jou in buurt

Wij zijn bekend bij jou in de regio dankzij onze verschillende regiokantoren en werken in kleinschalige teams. We kennen niet alleen je buurt, maar werken ook intensief samen met je verloskundige en ziekenhuis. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit kraamzorg. Bekijk hier ons werkgebied.

9. Welkomstcadeau en gratis online advies

Naast onze kraamgids vol handige tips en informatie krijg je van ons altijd een verrassing om je zwangerschap te vieren! Ook krijg je bij ons – in overleg – een gratis Babybalance account. Lees alles over onze extra’s.

Inschrijven kraamzorg de Eilanden

Wil jij je inschrijven voor onze kraamzorg? Hartstikke leuk. Ook in de zomermaanden bieden wij zoveel als mogelijk volledige kraamzorg. Je kunt je eenvoudig aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door van maandag tot en met vrijdag te bellen naar 0181 39 14 40.

Heb jij je kraamzorg al geregeld?

Schrijf je in