Onze voordelen

Als de baby er straks is, wil je maar één ding: de beste start voor jou en je kindje. Wij zijn erbij als jullie de eerste stappen zetten in jullie nieuwe wereld. Wat kun je van ons verwachten?

Een gezonde start voor jou en je baby

Al meer dan 72 jaar staat goede kwaliteit zorg bij ons voorop. Wij beschikken over het HKZ-keurmerk en borstvoedingscertificaat, en je kunt vertrouwen op uitstekend opgeleide kraamverzorgenden.

Kraamzorg op een manier die bij jullie past

Iedereen is uniek. Je kraamverzorgende kijkt en luistert daarom goed naar jullie behoeften en wensen. Zo kunnen jullie genieten van die eerste bijzondere momenten samen.

Goede begeleiding van je kraamverzorgende

Je kraamverzorgenden heeft hart voor haar vak en helpt jullie waar ze maar kan. En dat wil ze zo goed mogelijk doen.

Eén vast gezicht

Wij weten dat één kraamverzorgende tijdens je kraamtijd belangrijk voor je is. Daar doen wij ons best voor. Tijdens je zwangerschap is de kraamzorgconsulent jouw vaste aanspreekpunt.

Aandacht voor het hele het gezin

De kraamverzorgende zorgt niet alleen voor jou en je baby. Ook voor je partner, grotere broers en of zussen maakt ze er een feestje van.

Uitstekende begeleiding bij borst- en flesvoeding

Je kunt vertrouwen op uitstekende begeleiding van je kraamverzorgende bij borst- en flesvoeding. Ook ben je van harte welkom op onze gratis informatieavond borstvoeding.

Dichtbij jou in de buurt

We kennen niet alleen je buurt, maar werken ook intensief samen met je verloskundige en ziekenhuis. Alleen samen kunnen we jou de beste zorg geven.

Heb jij je kraamzorg al geregeld?

Schrijf je in