Jouw mening telt

Jouw mening geeft ons belangrijke informatie over je ervaring met onze zorgverlening. Zo kunnen we onze kennis en diensten blijvend verbeteren en ons hoge kwaliteitsniveau vasthouden en waar mogelijk verbeteren. Hoe kun jij je ervaringen met ons delen?

Bij klachten, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Meer info

Enquête

Aan het einde van de kraamweek krijg je van ons een digitale evaluatie toegestuurd. Wij hechten veel waarde aan jouw mening en tips. Daarmee kunnen we kijken naar wat goed gaat en waar we onze zorg nog verder kunnen verbeteren.

Cliëntenraad

De Cliëntenraad vertegenwoordigt de cliënten van Kraamzorg de Eilanden en komt op voor hun belangen, praat mee over nieuwe ontwikkelingen binnen de geboortezorg en geeft gevraagd en ongevraagd advies over het beleid van de organisatie. De Cliëntenraad bestaat uit ouders, die de afgelopen jaren zorg van Kraamzorg de Eilanden hebben gehad en hebben ervaren hoe bijzonder en waardevol kraamzorg is. Meer weten? Bekijk de vacature.

Cliëntenpanel

Regelmatig organiseren wij een cliëntenpanel met ouders, die kraamzorg van ons hebben ontvangen. In een (online) groepsgesprek praten we met elkaar hoe iedereen de zorg heeft ervaren en welke verbeteringen mogelijk zijn. Vaak met een thema. Lijkt het je leuk om een keer mee te praten? Geef je op voor ons cliëntenpanel via info@kraamzorgdeeilanden.nl.

Ervaring delen?

Wil je zelf je ervaring met onze kraamzorg delen? Vele ouders gingen je al voor. Je kunt dit op verschillende manieren doen: via Facebook of beoordeel ons via Google of laat een waardering achter op Zorgkaart Nederland. Wist je dat we gemiddeld een 9,6 krijgen van onze cliënten via Zorgkaart Nederland? Daar zijn we best trots op! 

Laat het ons weten via Facebook