Jouw kraamtijd

Je kraamtijd is een bijzondere periode. Bij Kraamzorg de Eilanden kun je rekenen op de allerbeste zorg en begeleiding op een manier die bij jullie past. Dit doen we al meer dan 72 jaar. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden hebben hart voor hun vak, en doen er alles aan om jullie de beste start te geven.  Wat komt er allemaal bij de kraamtijd kijken?

Wat te regelen

Je bent zwanger. Een leuke en spannende periode. Voor je het weet is je kindje er. Voor het zover is, zijn er nog een aantal praktische dingen te regelen voor je baby, bevalling en kraamtijd. Meer informatie over de voorbereiding. 

Waar ga jij bevallen?

Thuis of in het ziekenhuis. Waar je ook gaat bevallen, wij staan voor je klaar. Om de verloskundige te assisteren bij een bevalling of als je thuiskomt na een bevalling in het ziekenhuis. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ook als het anders loopt, zijn we er voor jou. Meer informatie over bevallen.

Borstvoeding of flesvoeding

Of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft: je kunt altijd rekenen op deskundige begeleiding van je kraamverzorgende. Ze is hierin gespecialiseerd en heeft veel praktische ervaring. Meer informatie over het voeden van je baby.

Na de kraamtijd

Na de kraamtijd leer je je baby steeds beter kennen. Samen ga je op zoek naar een nieuwe balans voor jou en je gezin. Vertrouw hierbij op je eigen gevoel en neem af en toe een moment voor jezelf. Meer informatie over na de kraamtijd.

Onze wereld draait om jou