Samenwerking

Om onze cliënten de beste kwaliteit zorg te kunnen bieden, werken wij nauw samen met andere zorgverleners in de geboortezorg. Met wie werkt Kraamzorg de Eilanden zoal samen?

Samenwerking Kraamzorg de Eilanden

Verloskundigen

Met alle verloskundigenpraktijken in jouw regio werken we samen. Dit doen we al jaren en weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Wij assisteren verloskundigen dag en nacht bij bevallingen thuis. Ook overleggen we regelmatig over de kwaliteit van onze zorg. Zo weten we meteen waar we onze zorg nog verder kunnen verbeteren. Overzicht verloskundigenpraktijken 

Ziekenhuizen

Ook met de ziekenhuizen in jouw regio werken we samen. In het Albert Schweitzer ziekenhuis (geboortecentrum Rhena) en het Van Weel Bethesda Ziekenhuis (verloskundig centrum CuraVita) assisteren we bij de bevalling (partusassistentie).

Verloskundige Samenwerkingsverbanden

In Nederland wordt hard gewerkt aan de Integrale Geboortezorg. Dat betekent samenwerking in de keten ter verbetering van de kwaliteit van de geboortezorg. Kraamzorg de Eilanden levert hieraan een actieve bijdrage: we nemen deel aan de Verloskundige Samenwerkingsverbanden in verschillende regio’s. We zijn aangesloten bij de volgende VsV’s:

Met wie werken we nog meer samen?

 

Onze wereld draait om jou