Korting en extra’s

Naast uitstekende kraamzorg en goede begeleiding kun je rekenen op een aantal extra voordelen, die het voor, tijdens en na de kraamweek net even makkelijker kunnen maken.

Welkomstcadeau Witlof for Kids

Als welkomstcadeau krijg je van ons een heerlijke zachte hydrofiele doek van Witlof for Kids. Onmisbaar om je kindje heerlijk te verzorgen. bijvoorbeeld als handdoek, lakentje, voedingsdoek, omslagdoek, spuugdoek of over het aankleedkussen. De doek is extra groot (120cm x 120cm) en gemaakt van een zacht ademende mousseline katoen en bamboe. We vinden het hartstikke leuk als je jouw Witlof moment deelt op social media met #kraamzorgdeeilanden en #witlofforkids.

Laat je boodschappen gratis thuis bezorgen

Als klant van Kraamzorg de Eilanden kun je drie maanden lang je boodschappen gratis laten thuis bezorgen via AH.nl (inclusief Etos en Gall & Gall). Minimale bestelwaarde is 50 euro. De boodschappen worden tot in de keuken bezorgd, en lege kratjes en statiegeldflessen mogen weer mee terug en worden verrekend. Je ontvangt een unieke kortingscode van je kraamzorgconsulent of kraamverzorgende tijdens het intake gesprek. De actie loopt tot en met maandag 22 juli 2019.

Gratis proefles Mom in Balance

Alle moms (to be) van Kraamzorg van de Eilanden ontvangen een gratis proefles van Mom in Balance. Kies voor energiek je zwangerschap door, sporten voor een goed herstel na je zwangerschap of een total body workout. Ze hebben al meer dan tien jaar ervaring, en in onze regio zijn de trainers te vinden in Rotterdam, Schiedam, Delft of Bergschenhoek. Geschikt voor alle vrouwen, getraind of ongetraind. Kijk voor meer informatie of aanmelden op de website van Mom in Balance, gebruik de code MIBEILANDEN en krijg je proefles ter waarde van €10,00 gratis.

Leuke extra's voor, tijdens en na de kraamtijd