Korting en extra’s

Naast uitstekende kraamzorg en goede begeleiding kun je rekenen op een aantal extra voordelen, die het voor, tijdens en na de kraamweek net even makkelijker kunnen maken.

Swaddle cadeau en 15% korting Witlof for Kids

Als welkomstcadeau krijg je van ons een heerlijk grote zachte swaddle (oftewel hydrofiele multidoek) van Witlof For Kids. Onmisbaar om je kindje heerlijk te verzorgen, bijvoorbeeld als handdoek, lakentje, voedingsdoek, omslagdoek, spuugdoek of over het aankleedkussen. De Witlof for kids swaddles zijn gemaakt van zachte ademende mousseline en nemen zeer goed vocht op. Door de afmeting (120 x 120 cm), veelzijdigheid en unieke tijdloze prints, gebruik je deze doeken ook nog lang na de babytijd. Met de code WTLFFRKDE krijg je 15% korting op alle producten van Witlof for Kids.

Gratis proefles Mom in Balance

Alle moms (to be) van Kraamzorg van de Eilanden ontvangen een gratis proefles van Mom in Balance. Kies voor energiek je zwangerschap door, sporten voor een goed herstel na je zwangerschap of een total body workout. Ze hebben al meer dan tien jaar ervaring, en in onze regio zijn de trainers te vinden in Rotterdam, Schiedam, Delft of Bergschenhoek. Geschikt voor alle vrouwen, getraind of ongetraind. Kijk voor meer informatie of aanmelden op de website van Mom in Balance, gebruik de code MIBEILANDEN en krijg je proefles ter waarde van €10,00 gratis.

Korting op verse en lekkere maaltijden Oh My Guts

Oh My Guts zorgt voor verse en lekkere kant en klaar maaltijden voor, tijdens of na je kraamweek en wordt makkelijk en snel thuis bezorgd. Stel zelf je box samen en laat het gezonde koken aan Oh My Guts over. De inhoud van de box, die bepaal jij zelf. Je hebt de keuze uit heerlijke kant en klaar maaltijden, ontbijtjes en/of snacks. Kijk voor meer informatie en bestellen op de website van Oh My Guts en met de code omgxkraameiland krijg je als cliënt van Kraamzorg de Eilanden €5 korting.

Leuke extra's voor, tijdens en na de kraamtijd