Korting en extra’s

Naast uitstekende kraamzorg en goede begeleiding kun je rekenen op een aantal extra voordelen, die het voor, tijdens en na de kraamweek net even makkelijker kunnen maken.

Korting webinars

Voor cliënten organiseren wij een gratis live webinar over borstvoeding met alle informatie, die je straks nodig hebt om een goede start te maken. Maar wij organiseren meer interessante webinars voor jonge ouders! Als cliënt ontvang je korting op de webinars. Klik hier voor meer info over onze webinars.

15% korting Witlof for Kids

Met de code WTLFFRKDE krijg je 15% korting op alle producten van Witlof for Kids.

Gratis proefles Mom in Balance

Alle moms (to be) van Kraamzorg van de Eilanden ontvangen een gratis proefles van Mom in Balance. Kies voor energiek je zwangerschap door, sporten voor een goed herstel na je zwangerschap of een total body workout. Ze hebben al meer dan tien jaar ervaring, en in onze regio zijn de trainers te vinden in Rotterdam, Schiedam, Delft of Bergschenhoek. Geschikt voor alle vrouwen, getraind of ongetraind. Kijk voor meer informatie of aanmelden op de website van Mom in Balance, gebruik de code MIBEILANDEN en krijg je proefles ter waarde van €10,00 gratis.

Korting op verse en lekkere maaltijden Oh My Guts

Oh My Guts zorgt voor verse en lekkere kant en klaar maaltijden voor, tijdens of na je kraamweek en wordt makkelijk en snel thuis bezorgd. Stel zelf je box samen en laat het gezonde koken aan Oh My Guts over. De inhoud van de box, die bepaal jij zelf. Je hebt de keuze uit heerlijke kant en klaar maaltijden, ontbijtjes en/of snacks. Kijk voor meer informatie en bestellen op de website van Oh My Guts en met de code omgxkraameiland krijg je als cliënt van Kraamzorg de Eilanden €5 korting.

Leuke extra's voor, tijdens en na de kraamtijd