Cursussen

Kraamzorg de Eilanden organiseert diverse online cursussen voor haar cliënten. Wij helpen aanstaande ouders graag met een goede voorbereiding en een veilige en fijne start. De webinars zijn informatief, praktisch en worden gegeven door een deskundige. Bovendien zijn ze eenvoudig vanuit huis te volgen samen met je partner. We gebruiken hiervoor WebinarGeek voor een optimale bescherming van je privacy.

Webinar borstvoeding

Tijdens ons live webinar over borstvoeding krijg je in 1m5 uur alle informatie, die je straks nodig hebt om een goede start te maken met het geven van borstvoeding. Deze webinar is gratis voor cliënten van Kraamzorg de Eilanden (en anders €10). Meer info. 

Webinar eerste hulp bij ongevallen bij baby’s en peuters

Een ongelukje zit in een klein hoekje, hoe goed je ook oplet. Tijdens dit live webinar leer je van een kinderarts in 1,5 uur wat je moet doen bij: valpartijen, brandwonden, vergiftiging, verstikking, beknelling en hoge koorts (koortsstuip). Na afloop krijg je toegang tot de e-learning en kun je alle behandelde onderwerpen nog een keer op je eigen tempo doornemen. Deze webinar kost € 14,95 voor cliënten van Kraamzorg de Eilanden (en anders €24,95). Meer info. 

Onze wereld draait om jou