Kwaliteit

Al meer dan 75 jaar staat goede kwaliteit bij ons voorop. Wij zijn in het bezit van het keurmerk HKZ  en borstvoeding. En natuurlijk kun je bij ons vertrouwen op uitstekend opgeleide kraamverzorgenden. Zo kunnen wij jou en je gezin professionele zorg en begeleiding bieden.

Kwaliteit Kraamzorg de Eilanden

Onze keurmerken

Kraamzorg de Eilanden heeft het keurmerk HKZ Zorg en Welzijn. In 1998 behaalden we dit keurmerk als eerste kraamzorgorganisatie in Nederland. Met dit certificaat laten we zien dat wij als organisatie de zaken goed op orde hebben. En dat we voortdurend en gericht werken aan verbetering van onze zorg. Eén keer per jaar bepaalt een onafhankelijke certificatie-instelling of wij het HKZ-keurmerk nog steeds mogen voeren. Ook zijn we in het bezit van het certificaat ‘Babyvriendelijk’ van Unicef en WHO. Dat betekent dat onze medewerkers gespecialiseerd zijn in het begeleiden van borstvoeding. Bovendien zijn we een SBB erkend leerbedrijf voor de opleidingen van kraamverzorgenden.

Deskundige kraamverzorgenden

Voor ons is het vanzelfsprekend dat onze kraamverzorgenden deskundig zijn. Ze zijn goed opgeleid en geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Jaarlijks volgen ze meerdere bijscholingen, zoals een opfriscursus EHBO voor de kraamzorg, acute verloskunde en borstvoeding. Ook houden zij ieder jaar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van borstvoeding bij. En natuurlijk bespreken we meerdere keren per jaar alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kraamzorg.

Een 9,6 op Zorgkaart Nederland

Gelukkig zijn onze cliënten ook erg tevreden over onze kraamzorg. Op Zorgkaart Nederland geven ze ons maar liefst een 9,6. Wil je weten wat ze over ons zeggen: lees dan hier de reviews van onze cliënten.

Bo Geboortezorg

Kraamzorg de Eilanden is aangesloten bij de Brancheorganisatie Geboortezorg: Bo Geboortezorg. Bo behartigt de belangen voor kraamzorgorganisaties. Door onze krachten te bundelen kunnen we de zorg voor jou als (aanstaande) ouder en jouw pasgeboren kindje blijven verbeteren.

Keurmerken Kraamzorg de Eilanden

 

Onze wereld draait om jou