Voordelen en arbeidsvoorwaarden

Onze wereld draait om jou, én dat ga je bij Kraamzorg de Eilanden merken.

Alles is goed geregeld

Al bijna 75 jaar helpt Kraamzorg de Eilanden jonge gezinnen de beste start te geven, die zij zich maar kunnen wensen. Een solide, middelgrote kraamorganisatie waar kwaliteit voorop staat. Waar zaken goed geregeld zijn en wij aandacht hebben voor elkaar.

Warme thuisbasis

Je kunt rekenen op een warme thuisbasis. Wij kennen elkaar persoonlijk en de lijntjes zijn kort. Je kunt altijd terecht bij een teamleider met al je vragen. Wij zijn open en transparant en horen graag jouw mening, want deze doet er bij ons écht toe.

Vast marktconform maandsalaris

Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je iedere maand aan toe bent. Je krijgt daarom een vast marktconform salaris, volgens de cao Kraamzorg. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Kort en betaald op wacht

Bij ons sta je kort en betaald op wacht. Meestal kun je al direct starten. Handig voor je eigen agenda.

Passend urencontract

Je urencontract past bij jouw persoonlijke situatie. Een gezonde balans tussen je werk als kraamverzorgende en je privéleven vinden wij belangrijk. Onze planners doen dan ook altijd hun uiterste best om een passende planning te maken. Bekijk hier onze contracttypes.

Inwerkprogramma op maat

Voor je start, krijg je van ons een inwerkprogramma op maat, zodat je met een goed gevoel aan de slag gaat bij je eerste kraamgezin.

Regionale teams

Je werkt bij ons in een regionaal team. Acht keer per jaar vindt er een (betaald) werkoverleg plaats, waarin wij met elkaar spreken over de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en binnen de organisatie.

Uitgebreid scholingsprogramma

Wij staan voor goede kwaliteit zorg en bieden je een uitgebreid scholingsprogramma volgens het KCKZ. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden

Tot slot hebben wij een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve korting op diverse verzekeringen voor jou en je gezin, vergoeding voor uniformen, vergoeding voor telefoon- en reiskosten, een actieve personeelsvereniging en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt.

Heb je nog vragen? Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen of neem contact op met onze regiomanagers via 0181 – 39 14 40. Of stuur een brief naar sollicitaties@kraamzorgdeeilanden.nl. 

Onze wereld draait om jou