Voorwaarden webinar Kraamzorg de Eilanden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle webinars die door Kraamzorg de Eilanden worden aangeboden via www.kraamzorgdeeilanden.nl. Deelnemers die zich aanmelden voor de webinar gaan akkoord met de algemene voorwaarden.

Overeenkomst

De overeenkomst komt tot stand na inschrijving en bevestiging door Kraamzorg de Eilanden.

Betaling

Betaling is mogelijk via Ideal. De prijzen van onze online webinars staan vermeld op de website www.kraamzorgdeeilanden.nl.

Annulering door deelnemer

Wanneer je niet deelt kunt nemen, laat ons dit zo spoedig mogelijk weten door een e-mail te sturen naar info@kraameiland.nl. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Vanaf twee weken voor aanvang van het webinar vindt er geen restitutie van het deelnemersbedrag plaats.

Annulering door Kraamzorg de Eilanden

Kraamzorg de Eilanden behoudt zich het recht om het webinar uit te stellen of te annuleren. Er zijn minimaal 10 deelnemers vereist om het webinar door te laten gaan. Wij doen ons uiterste best om een nieuwe datum te plannen en brengen je daarvan op de hoogte. Mocht dit niet lukken, dan ontvang je het volledige bedrag terug.

Klachten

Ben je ontevreden over het webinar, laat dit dan binnen 14 dagen na de webinar weten via een e-mail met een zo duidelijke mogelijk omschrijving van de klacht naar info@kraameiland.nl. Ook als je een klacht stuurt, blijft je verplichting tot betalen bestaan.

Aansprakelijkheid

Kraamzorg de Eilanden is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade ontstaan in verband met of als gevolg van een webinar. Hoewel Kraamzorg de Eilanden elke cursus met de grootst mogelijke zorg samenstelt kan aan de inhoud van deze cursus geen rechten worden ontleend. Informatie wordt in zijn algemeenheid gegeven en kan in individuele gevallen niet van toepassing zijn.

Recht

Onze webinars zijn intellectueel eigendom van Kraamzorg de Eilanden. Het cursusmateriaal is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt door de deelnemers als naslagwerk van de cursus of training of ter ondersteuning van de cursus of. Het cursusmateriaal mag niet zonder voorafgaande toestemming van Kraamzorg de Eilanden gedeeld worden met derden of opgedane kennis commercieel te verkopen.

Privacy Statement

Kraamzorg de Eilanden respecteert de privacy en behandeld persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van met de betrokkene te sluiten en gesloten overeenkomsten en de administratie hiervan. Kraamzorg de Eilanden houdt zich daarbij aan de privacywetgeving (de Wet Bescherming Persoonsgegevens).

Onze wereld draait om jou