Kraamzorg Zwijndrecht

Op zoek naar kraamzorg in Zwijndrecht? Of Hendrik-Ido-Ambacht? Wij staan voor je klaar om jullie de beste start te geven die je je maar kunnen wensen. Bij de Eilanden kraamzorg Zwijndrecht kun je rekenen op de beste zorg en begeleiding. Dit doen we op een manier die bij jullie past. Op de momenten waarop het ertoe doet. Al meer dan 75 jaar vertrouwd dichtbij.

Waarom de Eilanden kraamzorg Zwijndrecht

  • Wij werken regionaal en hebben een kantoor in Zwijndrecht voor de hele regio Drechtsteden.
  • Goede kwaliteit kraamzorg – wij hebben inmiddels al meer dan 75 jaar ervaring met kraamzorg en zijn HKZ-gecertificeerd.
  • Betrokken kraamverzorgenden met hart voor hun vak, die er alles aan doen om jullie de beste start te geven.
  • Deskundige kraamverzorgende, die geregistreerd zijn bij het Kenniscentrum Kraamzorg en jaarlijks meerdere bijscholingen volgen.
  • Kraamzorg op de manier die bij jullie gezin het beste past, en op de momenten waarop het ertoe doet.
  • Naast de zorg voor moeder en baby, is er ook aandacht voor de rest van het gezin.
  • Uitstekende begeleiding bij borst- en flesvoeding – in het bezit van het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding.
  • Gratis live borstvoedingswebinars. 
  • Onze kraamzorg wordt door alle zorgverzekeraars vergoed.
  • En natuurlijk een cadeautje, want verwennerij tijdens je zwangerschap hoort erbij.

Bekijk alle voordelen van De Eilanden Zwijndrecht.

Samenwerking verloskundigen Zwijndrecht

Met alle verloskundigen in Zwijndrecht werken we samen: Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht, Verloskundigenpraktijk Hendrik-Ido-Ambacht en de praktijken in Dordrecht. We hebben een kantoor in Zwijndrecht voor de regio Drechtsteden bij Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht. We werken samen met het Albert Schweitzer Ziekenhuis (geboortecentrum Rhena).  Bekijk alle verloskundige praktijken in de regio waar we mee samen werken.

Gratis borstvoedingswebinars – live

Maandelijks organiseren we een gratis informatieavonden over borstvoeding voor aanstaande ouders. Dit doen we live tijdens een online webinar. Tijdens deze avond krijg je alle info, die nodig is om een goede start te maken met het geven van borstvoeding. Uiteraard is je partner ook uitgenodigd. Wil je weten wanneer onze webinars plaatsvinden, kijk dan in onze agenda.

Aanmelden bij de Eilanden kraamzorg Zwijndrecht

Wil je je aanmelden voor kraamzorg in Zwijndrecht of Hendrik-Ido-Ambacht? Meld je eenvoudig aan via het inschrijfformulier op onze website, of neem telefonisch contact met ons op werkdagen via 0181 39 14 40. We helpen je graag verder.

Inschrijven kraamzorg in Dordrecht

Inschrijven