Kraamzorg Spijkenisse/Rozenburg

Op zoek naar kraamzorg in Spijkenisse of Rozenburg? Wij staan voor je klaar, om jullie de beste start te geven die jullie je maar kunnen wensen. Bij ons kun je rekenen op de beste zorg en begeleiding. Dit doen we op een manier die bij jullie past. Op de momenten waarop het ertoe doet. Al meer dan 75 jaar vertrouwd dichtbij.

Waarom Kraamzorg de Eilanden Spijkenisse/Rozenburg?

  • Goede kwaliteit kraamzorg – wij hebben inmiddels al meer dan 75 jaar ervaring met kraamzorg en zijn HKZ-gecertificeerd.
  • Betrokken kraamverzorgenden met hart voor hun vak, die er alles aan doen om jullie de beste start te geven.
  • Deskundige kraamverzorgende, die geregistreerd zijn bij het Kenniscentrum Kraamzorg en jaarlijks meerdere bijscholingen volgen.
  • Kraamzorg op de manier die bij jullie gezin het beste past, en op de momenten waarop het ertoe doet.
  • Naast de zorg voor moeder en baby, is er ook aandacht voor de rest van het gezin.
  • Wij werken regionaal en hebben een kantoor in Stellendam voor de regio Voorne-Putten.
  • Uitstekende begeleiding bij borst- en flesvoeding – in het bezit van het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding.
  • Gratis webinar borstvoeding.
  • Onze kraamzorg wordt door alle zorgverzekeraars vergoed.
  • Een cadeautje want verwennerij hoort erbij.

Bekijk alle voordelen van Kraamzorg de Eilanden Spijkenisse/Rozenburg.

Samenwerking verloskundigen Spijkenisse/Rozenburg

Wij werken samen met alle verloskundigen in Spijkenisse en Rozenburg: Rashida Visser, Verloskundigenpraktijk SpijkenisseVerloskundigenpraktijk Isis en De Linde Verloskundigenpraktijk. We hebben een kantoor in Stellendam voor de regio Voorne-Putten. We werken met het Ikazia Ziekenhuis, het Maasstad Ziekenhuis en het Van Weel Bethesda Ziekenhuis samen. Bekijk alle verloskundige praktijken in de regio waar we mee samen werken.

Gratis informatieavonden over borstvoeding

Je bent van harte welkom bij één van onze gratis online webinars over borstvoeding voor aanstaande ouders. Tijdens deze avond krijg je alle info, die nodig is om een goede start te maken met het geven van borstvoeding. Ook kun je al je vragen stellen tijdens dit live webinar. De sessies zijn van 20.00 tot 21.30 uur. In onze agenda kun je zien wanneer het eerstvolgende webinar plaatsvindt.

Aanmelden bij Kraamzorg de Eilanden

Wil je je aanmelden voor kraamzorg in Spijkenisse of Rozenburg en omstreken? Meld je eenvoudig aan via het inschrijfformulier op onze website, of neem telefonisch contact met ons op werkdagen via 0181 39 14 40. We helpen je graag verder.

Inschrijven kraamzorg in Dordrecht

Inschrijven