Kraamzorg Rotterdam

Zoek jij kraamzorg in Rotterdam? Wij staan graag voor je klaar als het zover is. De Eilanden kraamzorg Rotterdam heeft al meer dan 75 jaar ervaring met kraamzorg bij jou in de buurt. Je kunt rekenen op uitstekende kraamzorg en begeleiding, op een manier die bij jullie past.

Voordelen De Eilanden kraamzorg Rotterdam

Onze kraamverzorgenden doen er straks alleen om jou en je baby straks de beste start te geven die jullie je maar kunnen wensen. Met haar hulp kun je langzaam wennen aan de nieuwe situatie, en zorg je straks vol vertrouwen zelf voor je baby. Wat kun je nog meer van ons verwachten?

  • Uitstekende kwaliteit kraamzorg en zijn dan ook trots op ons HKZ-keurmerk.
  • Kraamverzorgenden met passie voor hun vak, die goed voor jou, je baby en de rest van het gezin zorgen.
  • Uitstekend opgeleide kraamverzorgenden met een registratie bij het Kenniscentrum Kraamzorg en ze volgen jaarlijks diverse bijscholingen.
  • Kraamzorg op een manier die past bij jullie past, zodat jullie kunnen genieten van die eerste bijzondere momenten samen.
  • Al meer dan 75 jaar ervaring met kraamzorg in Rotterdam waar we nauw samenwerken met alle verloskundigen en ziekenhuizen.
  • Uitstekende begeleiding bij het voeden van je baby, of het nu fles- of borstvoeding is.
  • Wij hebben het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding.
  • Gratis online borstvoedingswebinars. Kijk voor alle data van deze live webinars in onze agenda.
  • Alle zorgverzekeraars vergoeden onze kraamzorg van de Eilanden.
  • Verwennen hoort erbij, daarom krijg je van ons een onmisbaar cadeautje voor in je kraamweek.

Bekijk al onze voordelen.

Samenwerking verloskundigen Rotterdam en ziekenhuizen

We werken intensief samen met alle verloskundigen in de regio. In Rotterdam we bijvoorbeeld samen met: Verloskundigen Rotterdam West, Verloskundig Centrum Bergweg, Verloskundigen aan de Schie, Verloskundigenpraktijk In den Bolle Buik, Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost, Prinscapelle Verloskundigen Maatschap, Verloskundigen Praktijk Maashaven, Verloskundige Praktijk Randweg, Verloskundigenpraktijk IJsselmonde, Verloskundigenpraktijk EVA, Verloskundigen Zuidwijk, Verloskundigen praktijk Pendrecht, Verloskundigen Praktijk Charlois, Verloskundigenpraktijk Zwanger & Zo, Verloskundige Praktijk Een Goed Begin, Verloskundigen Aan de Maas, Verloskundige Praktijk Tolmiea, Vroedvrouwen Rotterdam, Verloskundigenpraktijk Rotterdam Bevalt. We assisteren bij de bevallingen in het Franciscus Vlietland en met het Erasmus MC, Maasstad Ziekenhuis, Ikazia Ziekenhuis en IJsselland Ziekenhuis werken we samen aan verdere verbetering van de geboortezorg.

Ervaringen Kraamzorg de Eilanden

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie de beste start samen hebben, die jullie je maar kunnen wensen. Iedere dag ontvangen we mooie berichtjes van ouders die kraamzorg van ons hebben gehad. Een aantal ervaringen met Kraamzorg de Eilanden kun je terugvinden op onze website.

Inschrijven kraamzorg Rotterdam

Wil je je aanmelden voor onze kraamzorg? Je kunt je heel eenvoudig aanmelden voor De Eilanden kraamzorg Rotterdam via het inschrijfformulier op onze website. Uiteraard kun je ons ook van maandag tot en met vrijdag bellen via 0181 39 14 40 om je telefonisch in te schrijven.

Direct aanmelden Kraamzorg de Eilanden Rotterdam

Inschrijven