Kraamzorg Dordrecht

Op zoek naar kraamzorg in Dordrecht? Wij staan voor je klaar, om jullie de beste start te geven die jullie je maar kunnen wensen. Bij de Eilanden kraamzorg Dordrecht kun je rekenen op de beste zorg en begeleiding. Dit doen we op een manier die bij jullie past. Op de momenten waarop het ertoe doet. Al meer dan 75 jaar vertrouwd dichtbij.

Waarom de Eilanden kraamzorg Dordrecht

  • Goede kwaliteit kraamzorg – wij hebben inmiddels al meer dan 75 jaar ervaring met kraamzorg en zijn HKZ-gecertificeerd.
  • Betrokken kraamverzorgenden met hart voor hun vak, die er alles aan doen om jullie de beste start te geven.
  • Deskundige kraamverzorgende, die geregistreerd zijn bij het Kenniscentrum Kraamzorg en jaarlijks meerdere bijscholingen volgen.
  • Kraamzorg op de manier die bij jullie gezin het beste past, en op de momenten waarop het ertoe doet.
  • Naast de zorg voor moeder en baby, is er ook aandacht voor de rest van het gezin.
  • Wij werken regionaal en hebben een kantoor in Zwijndrecht voor de hele regio Drechtsteden.
  • Uitstekende begeleiding bij borst- en flesvoeding – in het bezit van het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding.
  • Gratis live webinar borstvoeding.
  • Onze kraamzorg wordt door alle zorgverzekeraars vergoed.
  • Een cadeautje want verwennerij hoort erbij.

Bekijk alle voordelen van De Eilanden Dordrecht.

Samenwerking verloskundigen Dordrecht

Met alle verloskundigen in Dordrecht werken we samen: Verloskundigenpraktijk De Singel, Verloskundigenmaatschap Lucina, Verloskundigenpraktijk Vivian, Verloskundigenpraktijk Dordrecht. We hebben een kantoor in Zwijndrecht voor de regio Drechtsteden bij Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht. We werken samen met het Albert Schweitzer Ziekenhuis (geboortecentrum Rhena).  Bekijk alle verloskundige praktijken in de regio waar we mee samen werken.

Gratis informatieavonden over borstvoeding

Je bent van harte welkom op één van onze gratis online borstvoedingswebinars. Tijdens de sessie van 1,5 uur van 20.00 tot 21.30 uur krijg je alle info, die nodig is om een goede start te maken met het geven van borstvoeding. Uiteraard is je partner ook uitgenodigd. Kijk in onze agenda voor de data.

Aanmelden bij de Eilanden kraamzorg Dordrecht

Wil je je aanmelden voor kraamzorg in Dordrecht? Meld je eenvoudig aan via het inschrijfformulier op onze website, of neem telefonisch contact met ons op werkdagen via 0181 39 14 40. We helpen je graag verder.

Inschrijven kraamzorg in Dordrecht

Inschrijven