Kraamzorg Barendrecht

Ben je op zoek naar kraamzorg in Barendrecht? Wij staan voor je klaar, om jullie de beste start te geven die jullie je maar kunnen wensen. Bij de Eilanden kraamzorg Barendrecht kun je rekenen op de beste zorg en begeleiding. Dit doen we op een manier die bij jullie past. Op de momenten waarop het ertoe doet. Al meer dan 75 jaar vertrouwd dichtbij.

Waarom de Eilanden kraamzorg Barendrecht

  • Goede kwaliteit kraamzorg – wij hebben inmiddels al meer dan 75 jaar ervaring met kraamzorg en zijn HKZ-gecertificeerd.
  • Betrokken kraamverzorgenden met hart voor hun vak, die er alles aan doen om jullie de beste start te geven.
  • Deskundige kraamverzorgende, die geregistreerd zijn bij het Kenniscentrum Kraamzorg en jaarlijks meerdere bijscholingen volgen.
  • Kraamzorg op de manier die bij jullie gezin het beste past, en op de momenten waarop het ertoe doet.
  • Naast de zorg voor moeder en baby, is er ook aandacht voor de rest van het gezin.
  • Wij werken regionaal en hebben een kantoor in Zwijndrecht voor de hele regio Drechtsteden.
  • Uitstekende begeleiding bij borst- en flesvoeding – in het bezit van het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding.
  • Gratis live online webinar borstvoeding
  • Onze kraamzorg wordt door alle zorgverzekeraars vergoed.
  • En natuurlijk krijg je een leuk cadeautje van ons om je zwangerschap te vieren.

Bekijk alle voordelen van De Eilanden Barendrecht.

Samenwerking verloskundigen Barendrecht

Met alle verloskundigen in Barendrecht werken we samen: o.a. Carnisselanden Verloskundigenpraktijk, Mavita, Vive Verloskundigen. We werken met diverse ziekenhuizen in de omgeving, zoals het Ikazia Ziekenhuis, Maasstad Ziekenhuis. Bekijk alle verloskundige praktijken in de regio waar we mee samen werken.

Gratis webinar over borstvoeding

Onze kraamverzorgenden begeleiden je op professionele wijze bij het geven van borstvoeding tijdens je kraamweek. Ook kun je je hier van te voren op voorbereiden als je wilt. Maandelijks organiseren wij een online een live webinar waarin je uitgebreide informatie krijgt over borstvoeding en ook krijg je alle ruimte om je vragen te stellen. Wil je weten wanneer onze webinars plaatsvinden? Kijk dan even in onze agenda.

Aanmelden bij de Eilanden kraamzorg Barendrecht

Wil je je aanmelden voor kraamzorg in Dordrecht? Meld je eenvoudig aan via het inschrijfformulier op onze website, of neem telefonisch contact met ons op werkdagen via 0181 39 14 40. We helpen je graag verder.

Inschrijven kraamzorg in Dordrecht

Inschrijven