9
Jul

Webinar 5 Top Tips voor Aanstaande Vaders

Terug naar agenda

Online webinar

20:00 - 21:30

Nieuw! Een online webinar voor aanstaande vaders met 5 Top Tips waar je écht wat aan hebt. De webinar van David Borman is informatief, praktisch en met humor. Een aanrader voor aanstaande vaders!


Foto: Anneke Hymmen

Webinar voor aanstaande vaders

Dankzij de online cursus 5 Top Tips ben je als aanstaande vader beter voorbereid. Je krijgt praktische tips over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en waarmee je je vrouw écht helpt. Ook ontvang je van ons een eBook, met daarin nog eens alle tips en extra informatie die je kan gebruiken als aanstaande vader.

Wat komt er zoal aan bod?

  1. Tips voor de zwangerschap (ook die tot laat in de zwangerschap nuttig zijn).
  2. Niet-medische en medische pijnstilling.
  3. De bevalling: start en duur. En nee, we gaan niet puffen.
  4. Hoe kun jij haar echt helpen tijdens de weeën – want laten we wel wezen. Bevallen is topsport. En topsporters laten we ook niet hun eigen ding doen. Jij kunt die coach zijn.
  5. Tips voor de kraamtijd – en wat een schat aan informatie en tips de kraamverzorgende voor je heeft.

Over David Borman

Je krijgt de Top Tips van David Borman, die vadercursussen geeft sinds 2009. Hij is verloskundige n.p., trainer, auteur van een boek voor aanstaande vaders en bovenal ook zelf vader. David is bekend van Wij Jonge Ouders, Jan Wordt Vader met Jan Versteegh, RTL4 Nieuws, Radio 1, Hart Van Nederland en meer.

Aanmelden en kosten

Voor data webinars en aanmelden kijk op de website van vadercursus.nl