Kraamzorg Sliedrecht

Op zoek naar kraamzorg in Sliedrecht? Wij staan voor je klaar, om jullie de beste start te geven die jullie je maar kunnen wensen. Bij ons kun je rekenen op de beste zorg en begeleiding. Dit doen we op een manier die bij jullie past. Op de momenten waarop het ertoe doet. Al meer dan 75 jaar vertrouwd dichtbij.

Waarom de Eilanden kraamzorg Sliedrecht

  • Goede kwaliteit kraamzorg – wij hebben inmiddels al meer dan 75 jaar ervaring met kraamzorg en zijn HKZ-gecertificeerd.
  • Betrokken kraamverzorgenden met hart voor hun vak, die er alles aan doen om jullie de beste start te geven.
  • Deskundige kraamverzorgende, die geregistreerd zijn bij het Kenniscentrum Kraamzorg en jaarlijks meerdere bijscholingen volgen.
  • Kraamzorg op de manier die bij jullie gezin het beste past, en op de momenten waarop het ertoe doet.
  • Naast de zorg voor moeder en baby, is er ook aandacht voor de rest van het gezin.
  • Wij werken regionaal en hebben een kantoor in Zwijndrecht voor de hele regio Drechtsteden.
  • Uitstekende begeleiding bij borst- en flesvoeding – in het bezit van het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding.
  • Gratis deelname aan onze maandelijkse borstvoedingswebinars. 
  • Onze kraamzorg wordt door alle zorgverzekeraars vergoed.
  • Een cadeautje want verwennerij hoort erbij.

Bekijk alle voordelen van Kraamzorg de Eilanden Sliedrecht.

Samenwerking verloskundigen Sliedrecht

Met alle verloskundigen in Sliedrecht werken we samen: Zus en Zwanger en Verloskundigenpraktijk Sliedrecht. We hebben een kantoor in Zwijndrecht voor de regio Drechtsteden bij Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht. We werken met het Albert Schweitzer Ziekenhuis (geboortecentrum Rhena) samen aan verdere verbetering van de geboortezorg. Bekijk alle verloskundige praktijken in de regio waar we mee samen werken.

Gratis informatieavonden over borstvoeding

Maandelijks geven wij een gratis online webinar borstvoeding voor aanstaande ouders. Jij en je partner zijn van harte welkom. Tijdens deze avond krijg je alle info, die nodig is om een goede start te maken met het geven van borstvoeding. Het webinar is van 20.00 tot 21.30 uur. In onze agenda zie je wanneer de eerstvolgende sessie plaatsvindt.

Aanmelden bij de Kraamzorg de Eilanden Sliedrecht

Wil je je aanmelden voor kraamzorg in Sliedrecht? Meld je eenvoudig aan via het inschrijfformulier op onze website, of neem telefonisch contact met ons op werkdagen via 0181 39 14 40. We helpen je graag verder.

Inschrijven kraamzorg in Dordrecht

Inschrijven