Kraamzorg Hellevoetsluis

Zwanger en op zoek naar kraamzorg in Hellevoetsluis? Wij zijn er straks graag bij als jullie de eerste stappen zetten in jullie nieuwe wereld. Je mag van ons de beste zorg verwachten op een manier, die bij jullie past. Wij hebben al meer dan 75 jaar ervaring met kraamzorg in Hellevoetsluis, en kennen je verloskundige goed. En de kans is groot dat er een kraamverzorgende van ons bij jou in de buurt woont.

Voordelen Kraamzorg de Eilanden Hellevoetsluis

Wij doen er straks alles aan om jou en je baby, of eigenlijk je hele gezin, de beste start te geven die jullie je maar kunnen wensen. Wat kun je nog meer van ons verwachten?

  • Professionele kraamzorg (ook in de avond en nacht).
  • Kraamverzorgenden met hart voor kraamzorg. Ze zorgt goed voor jou en je baby zorgt en houdt jullie gezondheid goed in de gaten. Ook helpt ze jou je baby verzorgen.
  • Uitstekend opgeleide kraamverzorgenden, die zijn geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg en meerdere bijscholingen per jaar volgen.
  • Kraamzorg op een manier die past bij jouw gezin, zodat jullie kunnen genieten van die eerste bijzondere momenten samen.
  • Al meer dan 75 jaar kraamzorg in Hellevoetsluis en we werken intensief samen met o.a. Verloskundigenpraktijk Hellevoetsluis en het Van Weel Bethesda Ziekenhuis.
  • Onze kraamzorg wordt door alle zorgverzekeraars vergoed.
  • Gratis deelname aan live webinar borstvoeding. Kijk in onze agenda voor de data.
  • Een leuk cadeau voor in de kraamweek, want wij vinden dat verwennerij erbij hoort.

Bekijk alle voordelen van Kraamzorg de Eilanden.

Kraamzorg Hellevoetsluis

Samenwerking verloskundigen Hellevoetsluis

Om jullie de beste kwaliteit zorg te kunnen bieden werken we nauw samen met alle verloskundigen in de regio. In Hellevoetsluis en omgeving werken we bijvoorbeeld samen met: Verloskundigenpraktijk Hellevoetsluis, Verloskundige praktijk Brielle en Westvoorne, Verloskundigenpraktijk Rozenburg en het Van Weel Bethesda Ziekenhuis.

Hoeveel uur kraamzorg krijg ik?

Het aantal uur kraamzorg is afhankelijk van jouw situatie en wensen. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen met jou het aantal uur kraamzorg. Deze uren worden verdeeld over acht dagen. Als er extra hulp nodig is, dan worden de uren in de kraamweek nog aangepast. Meer lezen.

Aanmelden voor kraamzorg Hellevoetsluis

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je inschrijven voor kraamzorg in Hellevoetsluis. Wij adviseren je in te schrijven voor de 14e week van je zwangerschap. Klik hier om je aan te melden voor kraamzorg van Kraamzorg de Eilanden. Telefonisch aanmelden mag natuurlijk ook door op werkdagen te bellen naar 0181 39 14 40.

Direct aanmelden kraamzorg Hellevoetsluis

Naar inschrijfformulier