Kraamzorg Brielle

Op zoek naar kraamzorg in Brielle? Wij geven jullie graag de beste start die jullie je maar kunnen wensen. Bij ons kun je rekenen op de allerbeste zorg en begeleiding. Dit doen we op een manier die bij jullie past. Op de momenten waarop het ertoe doet. Al meer dan 75 jaar vertrouwd dichtbij.

Waarom Kraamzorg de Eilanden Brielle?

  • Goede kwaliteit kraamzorg – wij hebben inmiddels al meer dan 75 jaar ervaring met kraamzorg en zijn HKZ-gecertificeerd.
  • Betrokken kraamverzorgenden met hart voor hun vak, die er alles aan doen om jullie de beste start te geven.
  • Deskundige kraamverzorgende, die geregistreerd zijn bij het Kenniscentrum Kraamzorg en jaarlijks meerdere bijscholingen volgen.
  • Kraamzorg op de manier die bij jullie gezin het beste past, en op de momenten waarop het ertoe doet.
  • Naast de zorg voor moeder en baby, is er ook aandacht voor de rest van het gezin.
  • Wij werken regionaal en hebben een kantoor in Stellendam voor de regio Voorne-Putten.
  • Uitstekende begeleiding bij borst- en flesvoeding – in het bezit van het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding.
  • Gratis webinar borstvoeding.
  • Onze kraamzorg wordt door alle zorgverzekeraars vergoed.
  • Een cadeautje want verwennerij hoort erbij.

Bekijk alle voordelen van Kraamzorg de Eilanden Spijkenisse/Rozenburg.

Samenwerking verloskundigen Brielle

Wij werken samen met alle verloskundigen in Brielle: o.a. Verloskundigen Brielle, Verloskundigenpraktijk Rozenburg (met locatie in Brielle) en Verloskundigenpraktijk Hellevoetsluis. Ons hoofdkantoor en tevens regiokantoor Voorne-Putten vind je in Stellendam. Verder werken we met het Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland samen. Bekijk alle verloskundige praktijken in de regio waar we mee samen werken.

Gratis informatieavonden over borstvoeding

Om je goed te informeren over alle aspecten van borstvoeding, organiseren wij maandelijks een live webinar over borstvoeding. Tijdens deze online sessie krijg je alle info die nodig is om een goede start te maken met het geven van borstvoeding. Ook kun je al je vragen stellen tijdens dit live webinar. De sessies zijn van 20.00 tot 21.30 uur. In onze agenda kun je zien wanneer het eerstvolgende webinar plaatsvindt.

Ervaringen van anderen

Onze cliënten geven ons een 9,5 op Zorgkaart Nederland. Regelmatig ontvangen wij feedback van onze cliënten. Lees hier hun ervaringen met Kraamzorg de Eilanden.

Aanmelden bij Kraamzorg de Eilanden

Wil je je aanmelden voor kraamzorg in Brielle en omstreken? Meld je eenvoudig aan via het inschrijfformulier op onze website, of neem telefonisch contact met ons op werkdagen via 0181 39 14 40. We helpen je graag verder.

Inschrijven kraamzorg in Dordrecht

Inschrijven