Actie

Woon jij op Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee of in Nissewaard? Dan hebben wij een geweldige welkomstactie voor jou. Schrijf je in bij Kraamzorg de Eilanden en – naast een leuk welkomstcadeau – maak je kans op een mini-zwangerschapsshoot of massageworkshop voor je baby.

Hoe werkt de actie precies?

Ben je op zoek naar kraamzorg en woon je op Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee of in Nissewaard? Schrijf je dan in bij Kraamzorg de Eilanden. Vanaf 1 februari 2024 maak – naast je welkomstcadeau, een mooie extra grote hydrofieldoek van LUMA Babycare of Bébé-jou – kans op een voucher voor een mini-zwangerschapsshoot of een babymassageworkshop.

Hoe kun je precies winnen? Vanaf 1 februari wordt iedere 5e inschrijving bij onze kraamorganisatie in de genoemde regio’s beloond met een voucher. Heb jij zo’n cadeauvoucher gewonnen? Dan sturen we deze voucher naar het adres dat je bij je inschrijving hebt gebruikt.

Wat kun je precies winnen?

Heb jij zo’n felbegeerde voucher ontvangen? Lever deze dan in bij één van de twee regionale ondernemers waar wij mee samenwerken. Je kunt kiezen tussen een mini-zwangerschapsfotoshoot bij RKR Fotografie in Hellevoetsluis of een babymassageworkshop van Babypraktijk de Molen in Rockanje.

 

Waar kun je je voucher inleveren?

Je kunt de voucher inwisselen bij:

  • Mini-zwangerschapsshoot – RKR Fotografie in Hellevoetsluis – Kelly Smits – 06 55 46 43 00. Bel Kelly om een afspraak te maken in haar fotostudio. Kijk op: Home – De website van rkrfotografie!.
  • Babymassageworkshop – Babypraktijk de Molen – Elisabeth den Hond – 06 30 19 14 19. Bel Elisabeth voor een afspraak. Kijk op: Babypraktijk de Molen.

Logo Babypraktijk de Molen RKR Fotografie

Voorwaarden deelname actie

Wij hebben deze actie opgezet met lokale ondernemers. De voorwaarde voor deelname is dat je in de regio’s Voorne-Putten, Nissewaard of Goeree-Overflakkee woont. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wij hebben met zorg de lokale ondernemers geselecteerd. Mocht het cadeau niet naar wens zijn, neem dan contact op met de aanbieder. Kraamzorg de Eilanden is niet aansprakelijk voor de geleverde cadeaus.

Schrijf je in bij Kraamzorg de Eilanden

Wil je je bij ons inschrijven? Dan kun je gebruik maken via onderstaande button. Let op: schrijf je enkel in bij één kraamzorgorganisatie. Zie ook: annuleringskosten.

Schrijf je in

 

Onze wereld draait om jou